TOP lepote, mode in prestiža

TOP lepote, mode in prestiža

Kjer se bleščijo vrhunske modne kreacije, sprehajajo privlačna dekleta, delijo bogate nagrade. World Top Model je zagotovo eden prestižnejših dogodkov, ki se odvija prvič tudi pri nas. Organizatorki Diana Čonč in Kaly Kolonič, sta v centru Ljubljanje na odprtem fotoshootingu predstavili finalistke za World Top Model Slovenije 2017W. TM je največji svetovni izbor modelov, ki ima tradicijo že od leta 1990, spremlja pa ga več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modnih agentov in poznavalcev mode, stilistov, bloggerjev, dizajnerjev in kreatorjev ter nasploh sledilcev mode in lepote. Nagrada je neverjetnih 200.00 eurov vredna pogodba za modeling z eno izmed največjih modnih agencij na svetu Major model management.

Top Model

Organizatorki Top Model dogodka Kaly Kolonič in Diana Čonč

Ta najbolj prestižen in največji dogodek v svetu modelinga je letos nekaj novega tudi za nas. Sprehodila sem se med dekleti, ki jih je narava obdarila z čudovitimi proporci, med krasnimi oblekami in vzdušjem, ki spominja na najbolj prestižne modne dogodke v svetu. WTM je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah, Milano, Zuriich, Monte Carlo, Berlin, Palma de Mallorca, Rim, Zanzibar, Gotheburg, Lugano, Praga in Budimpešta in je bil gostitelj znanih imen iz sveta mode, kot so Claudia Schiffer, Valeria Mazza, Markus Schenkenberg, Grace Jones, Richard Clayderman, Zucchero, Marianne Faithfull, Brigitte Nielsen … Koncept World Top Model Slovenije je drugačen, saj to ni še eno lepotno tekmovanje, temveč gre za projekt namenjen modi, glamurju in novim trendom v lepotni industriji. Že od junija potekajo fotoshootingi  ter snemanje video posnetkov s tekmovalkami, vse skupaj pa bo zaokroženo v oddajo, ki jo bo povezovala izkušena Tv voditeljica Kaly Kolonič, ki ji tovrstni projekti niti malo niso tuji. Za sabo ima že bogatih 15 let izkušenj z delom na radiiu in TV, zadnja leta pa jo vidimo v vlogi voditeljice raznih, večinoma modnih dogodkov. »Skrajni čas je bil, da se tudi Slovenija postavi na zemljevid mode. Navsezadnje imamo pri nas izredno lepa dekleta, ki s svojim videzom in izvrstnimi merami ustrezajo merilom trenutne modne industrije in prav je, da se jim ponudi priložnost, za uspešno delo v modelingu. V bistvu lahko rečemo, da so dekleta iz držav nekdanje Jugoslavije še posebej zanimiva in imajo velik potencial. Korak naprej, da bo WTM dobil letos tudi predstavnico Slovenije, pa je naredila manekenka Diana Čonč, ki se je lansko leto udeležila castinga v tujini in brez njene iniciative do tega projekta v Sloveniji ne bi nikoli prišlo. Diana je World Top Model Slovenije 2016 in lastnica licence WTMS 2017«, je povedala Kaly, ki je bila k projektu najprej povabljena kot voditeljica, nato pa zaradi svojih bogatih izkušenj v svetu mode še kot soorganizatorka.

FINALISTKE WORLD TOP MODEL SO:

Ana Pintar, Edita Avdić, Patricija Golob, Nataša Ristić, Anja Kamerički, Kaja Jokić, Brina Recek, Ivona Ljoljić, Eva Kaube, Lola Jevtić, Tara Bergant.

Foto: Luka Rebolj

 

https://www.facebook.com/kaly.kolonicpolnprofil

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več