Te Mana; ko Slovenija spozna Novo Zelandijo

Te Mana; ko Slovenija spozna Novo Zelandijo

Izjemno zanimiva Te Mana

Te Mana me je povsem prevzela. Občutek je bil dober že ko sem se spoznala s to posebno kozmetično linijo, ki jo predelujejo in izdelujejo prvi prebivalci Nove Zelandije – Maori. V mojih letih je že pomembno, kako skrbimo zase, kako smo zadovoljne same s seboj. In da tisto, kar uporabljamo, godi naši koži. Z veliko radovednostjo sem uporabila izdelke, ki zahtevajo večstopenjsko nego in so zaradi slednjega še dodatno zanimivi. Kaj je Te Mana, kaj obljublja in zakaj je predstavnica mag. Mojca Škoberne nanjo tako ponosna?

V prvi vrsti gre izpostaviti, da je Te Mana butična kozmetika malo višjega cenovnega razreda, ustvarjena v sodobnem času na Novi Zelandiji. Butična zato, ker je za razliko od ostalih kozmetik izdelana iz avtohtonih bio-mimetičnih sestavin nabranih in predelanih ročno po izročilu novozelandskih staroselcev Maorov. Maorska medicina in njihova povezanost z naravo je skrbno negovana še danes in je v Te Mani na poseben inovativen način prepletena z najnovejšimi znanstvenimi trendi o negi in preprečevanju staranja kože. Kakor lahko tudi sami preberete na spletu, linijo izdelkov odlikujejo prvovrstne sestavine, ki aktivno pomagajo pri dvigu vitalnosti kože, ščitijo kožo pred onesnaženostjo iz okolja, uravnavanju maščob, kožo torej pomladijo, osvežijo in ji nudijo dolgotrajno navlaženost. Po dveh tednih uporabe čistilnega gela, oljnega eliksirja VitaminC4 in izdelka AHO (Aktivna poživljajoča esenca z lastno patentiranim kompleksom BioRestore4Plus, ki pomaga preprečevati škodo prostih radikalov), lahko govorim samo o pozitivnih izkušnjah.

te mana

Tu se skriva Enzogenol, v lubju bora. Del kozmetike Te Mana.

Edinstveno posebnost predstavljajo vrhunske, klinično preizkušene in za kozmetično industrijo neobičajne sestavine in Te Manine lastne formule. Avtohtone rastline, ki so izolirane in genetsko stare več kot 80 miljonov let nabirajo ročno v morju in divjini pragozdov Aotearoa-e na Novi Zelandiji. Nabiranje rastlin je še vedno živ in posebej spoštljiv obred. Popolno zlitje z neokrnjeno naravo omogoča prepoznavanje tistih rastlin, ki naravno vsebujejo še posebno visoko vitalnost in vsebnost bioaktivnih substanc. In kot berem na www.te-mana.eu, ohranjajo spoštljiv odnos do okolja.

Kaj najdemo v Te Mana izdelkih? Olje kivijevih semen, Manukin med, rdeče in zelene novozelandske alge, gel črne praproti, novozelandski zeleni čaj, kolagen iz merino volne, olje iz listov kawakawe,…in še. Učinkovitost? Ugodna ????. Svežina, dober občutek, skladnost formule. Veselje je uporabljati nekaj, kar ima lepotni namen in hkrati nudi eksotično zgodbo. https://www.facebook.com/TeManaNZ/

te mana

Bogat nabor izdelkov Te Mana, ki so bili nagrajeni

Sočasna uporaba več izdelkov je ključnega pomena. Saj ste že slišali za nanašanje krem in različnih izdelkov po plasteh? Sinergijsko delovanje je tisto, ki pusti prave učinke, zato je pametno prebrati o uporabi prave kombinacije izdelkov za reševanje težav. Recimo: suha, upadla koža potrebuje drugačno zaporedje nege in drug izbor kot mastna koža. Poiščite nasvet na njihovi spletni strani ali družbenih omrežjih. Tule recimo zanimiva pojasnitev, kaj je Enzogenol®? Enzogenol

Te Mana je namenjena tako ženskam kot moškim. Slednje želimo še posebej poudariti, saj moški pogosto pozabijo nase kar se nege tiče. Časi, ko smo se negovale samo ženske, so za nami in so staromodni.

Znamka je danes edina klinično preizkušena Maorska kozmetika na Novi Zelandiji. Dobila je tudi več prestižnih mednarodnih nagrad in bila izbrana med deset svetovnih aktualnih kozmetičnih trendov na Indie Beauty Expo v Los Angelesu, januarja 2018.

Te Mana – eno izmed najbolj spoštljivih maorskih besed lahko prevedemo kot nadnaravno Moč, ki prihaja iz vsega najboljšega, kar nas obdaja

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več