Presenečenje z imenom SiTi Teater BTC

Presenečenje z imenom SiTi Teater BTC

Obisk gledališča SiTi Teater s prijatelji ali družino? Neprecenljivo presenečenje. In odlična ideja za novoletno darilo, ki ga lahko izkoristite kadarkoli v letu. Zadnjič me je kolegica povabila v SiTi Teater, ki se nahaja v BTC centru v Ljubljani. Moram priznati, da sem se razveselila kot moji otroci, ko jim prinesem čokolado. Darilo, ki ga ne moreš pojesti, pa v njem neznansko uživaš. Darilo, ki ga ne moreš obleči, pa lepo pogreje dušo. Luksuz, ki vam ga podari nekdo, ki vas ima rad.

Teater

SiTi Teater

SiTi teater

Po darilo v SiTi teater

Aha, sem vas spomnila na novoletna darila? Ja, ja, bliža se bliža. Čas obdarovanja. Ki je zadnja leta žal res postal preveč obremenjen z nujo po darilih in prazničnem nakupovanju. Darila kot da so izgubila na pomenu. Kot da je treba kupiti darila samo zato, ker veste, da jih boste dobili tudi vi: od sosedov, prijateljev, sorodnikov. Tudi od tašče. Ta so še posebej zanimiva. Kolikokrat pa se res vprašate, kaj z darili sporočate in komu so namenjena? Steklenica vina za nekoga, ki slednjega ne ceni, je zaman. Dasiravno stane 25 evrov. Steklenice so med Slovenci še posebej v navadi in po tradiciji potem krožijo od rok do rok. Zato se ne čudite, če boste enkrat dobili prav tisto, ki ste jo pred tremi leti podarili vi.

Privoščite svoji boljši polovici (ali pa prijatelju) nekaj, kar se v bistvu ne da kupiti. Kvalitetno preživet čas bodisi ob odlični muziki, gledališki predstavi, o kateri boste še nekaj dni živahno debatirali ali komediji, ki vam bo izvabila solze smeha. Ko sem namreč brskala po programu SiTi Teatra sem se prepričala o pestrosti ponudbe in o res odličnih odrih. Zakaj torej letos ne bi poskrbeli za presenečenje v obliki darilne vstopnice? Jaz vem, da bom. Imam dolg seznam. Še prej pa grem s kolegico na predprazničen čas poslušat Alenko Godec. Vas zanima, kako do darila? Na linku izveste vse. Vstopnice lahko nabavite celo na bencinskih črpalkah! Naj se prazniki začnejo, jaz sem pripravljena ????

http://www.sititeater.si/darilne-vstopnice/

Presenečenje je najlepše takrat, ko je poleg izvirnosti tudi iskreno.

SiTi Teater vas čaka.

Vas zanimajo drugi članki na portalu? TULE BRSKATE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več