Prenovljena Nama in mestni utrip

Prenovljena Nama in mestni utrip

Nama za zahtevne kupce

Nama v centru Ljubljane že od leta 1965 zadovoljuje najzahtevnejše kupce. Zaradi bogate zgodovine, kakovostne ponudbe, lokacije in zanimivih zgodb, ki so se v teh letih spletle okoli trgovinskega kompleksa ob Slovenski cesti, lahko rečemo, da gre za mestno ikono. Vabilo na prenovo in nadgradnjo trgovine je bila zanimiva izkušnja, ki jo priporočam. Mimogrede – kolikokrat vas pot zanese v center mesta?

nama

Največji oddelek s perilom sredi Ljubljane

Slovenska veleblagovnica NAMA, ki sledi svetovnim modnim in trgovskim smernicam. V skladu z enim od svojih pomembnih ciljev – zadovoljevati potrebe in uresničevati želje kupcev – so nadgradili obstoječo ponudbo. V 5. nadstropju je svoja vrata konec avgusta odprl Baby Center, v kletnih prostorih pa pretekli teden franšizna trgovina SPAR partner NAMA. V 3. nadstropju smo bili priča otvoritvi največjega oddelka ženskega perila v središču mesta, medtem ko spomladi 2019 v 4. nadstropje prihaja še italijanska blagovna znamka hišnih dekoracij Coincasa. Ker so se potrošnikom želeli še bolj približati, so pripravili prav posebno nakupovalno doživetje z glasbeno zasedbo Muff. Sporočajo pa naslednje: NAMA s svojo ponudbo ostaja v centru. V centru Ljubljane. V centru navdiha. Kjer lahko napolnite pljuča z novimi modnimi trendi 😊

nama

Obraz trgovine Nama Tjaša Kokalj

 Večerna simbolična otvoritev za predstavnike medijev je bila premišljeno narejena. V vsakem nadstropju drugačna predstavitev ali dogajanje, tako da si se že iz radovednosti sprehodil po vseh nadstropjih in začutil stavbo, ki raste in se nadgrajuje že več kot 50 let. V pritličju sem uživala v prefinjenih vonjavah številnih prestižnih parfumom (celo naravnih), se ustavila pri usnjenih torbicah in novi blagovni znamki v Nami, čevljih Lodi. So čevlji za posebne priložnosti, ki naredijo vsako priložnost posebno, pravijo.

Tako so v središče mesta pripeljali modno stičišče za malčke, starše in vse, ki se na to vlogo še pripravljajo. Na enem mestu lahko najdemo vrhunske blagovne znamke oblačil in obutve, med katerimi so tudi takšne, ki jih na slovenskih policah doslej še nismo zasledili. Ekskluzivni ponudbi blagovnih znamk Original Marines, Z-Generation, UGG, Pollino in drugih vrhunskih znamk se tako pridružujejo kolekcije otroške in mladinske mode S. Oliver, Cool Club, Superfit, ki s svojim trendovskim videzom prepričajo še tako zahtevno mamico ter ugodijo modnemu okusu vsakega malčka. Prav tako lahko najdete široko ponudbo zabavnih in trendovskih igrač ter ekskluzivno ponudbo blagovne znamke Cybex.

Navdihujoče razvajanje za dame

nama

Otvoritev 3.nadstropje ob plesu na drogu.

V prenovljenem 3. nadstropju so otvorili največji oddelek perila v središču mesta. Oddelek ženskega perila ponu nekaj za vse okuse – od slovenske modne znamke Lisca prek zapeljivih kosov perila znamk Palmers in Triumph vse do mamljive ponudbe Calvin Klein. Tako bodo dame lahko našle nekaj za vsako priložnost. Od kosov perila, ki posameznici najbolj ustrezajo za vsakodnevno rabo, prek športnega perila za aktivno preživljanje prostega časa do nadvse elegantnih in zapeljivih kosov, ki ne smejo manjkati v nobeni ženski garderobni omari. Otvoritev je potekala v stilu izzivalnega plesa na drogu treh dam. Vmes so izza vogalov občasno oživele promocijske lutke, ki so jih nadomestile mlade manekenke in popestrile dogajanje.

Od preteklega tedna obiskovalce v kletni etaži s širokim izborom živilskih izdelkov priznanih blagovnih znamk razvaja nova franšizna trgovina SPAR partner NAMA. Ob otvoritve je za okusne grižljaje poskrbel zmagovalec MasterChef Slovenije 2016, Darko Klemen. Za ritmičen zaključek pa poskrbela ženska pop skupina MJAV. Se še spomnite njihovega Mini luksuz poligrafa za naš portal? Tule lahko ponovno preverite, kako one dojemajo ‘luksuz’.

 

Zakaj je v center Ljubljane torej vredno priti:

-prenovljena Nama z bogato, svežo ponudbo

-zaprta Slovenska ulica za promet, prekrasna prenova

-prekrasen ulični utrip, zanimive butične trgovinice in gostinska ponudba

-Garažna hiša Kongresni trg nudi dostopnost z avtom, od koder lahko v nekaj minutah sedite ob Ljubljanici, ‘shopingirate’ ali si privoščite kakšen res dober obrok, kavo, sladoled

Koristne informacije o Ljubljani. https://www.ljubljana.si/

NAMA z novo moderno ponudbo

V NAMO so nove moderne blagovne znamke s celostno ponudbo pripeljali zaradi novih trendov, spremembe želja in potreb kupcev, katerih posledica so nove nakupovalne navade. »Prevetritve ponudbe smo se lotili, ker želimo biti uspešni še naprej. Želimo biti v koraku s časom, zato smo v NAMO, v kateri smo do sedaj ponudbo zagotavljali izključno sami, pripeljali partnerje, s katerimi bomo lahko kupcem ponudili več,« poudarja predsednica uprave Simona Kozjek. Ob tem dodaja, da so prvi odzivi na prenovo zelo pozitivni.

nama

Prenovljen center dobiva lep, sodoben, napreden videz.V ozadju Nama.

 

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več