Popolnost oblike Axor One

Popolnost oblike Axor One

Axor One je sinonim za novo dimenzijo prhanja. Si predstavljate; pridete domov uničeni, prašni, pod stresom….Kaj najbolj paše? Prha. Voda, ki nas prebudi, očisti dnevnih skrbi in predrami čute. Kopalnica je oaza miru in središče čutnosti. In če opremljate ali prenavljate kopalnico, pa si želite nekaj boljšega, morda zelo s kančkom zlata, lahko izberete AXOR ročno prho z dvema vrstama pršila, ki so ju zasnovali v studiu Barber & Osgerby. Privoščite si luksuz, ki mu rečemo sproščenost prhanja.

Morda se spomnite: v letu 2015 je AXOR predstavil prvi interaktivni element za nadzor prhe – AXOR One – mojstrovino preproste uporabe in intuitivnega rokovanja. AXOR One združuje aktiviranje izhoda vode, regulacijo njene količine in nadzor njene temperature v enem elementu, s čimer ustvarja nove dimenzije prhanja. Zdaj je na trgu odlično dopolnilo, ki smo ga omenili v uvodu. Kaj predstavlja in kakšne so posebnosti izdelka?

Široki pas vode

Edinstvena oblika ročne prhe združuje kote in krivine v popolno enotnost. Zelo kakovostni in natančno izdelani kovinski korpus s popolnoma integrirano ročico je vertikalno nameščen na pršno konzolo. 90-stopinjski zavoj pritrdilnega elementa omogoča selektivno masažo vratu ali glave z revitalizacijskim, selektivnim pršilom. Ta širok, mehek pas vode intenzivira svoj wellness učinek skozi vodoravno pozicioniranje ročne prhe. Z močnejšim curkom pršila za čiščenje telesa, AXOR One ročna prha ponuja drugi tip pršila, ki ju je mogoče enostavno in intuitivno izbirati s pritiskom na gumb.

axor one

Eleganca, brezčasnost in čudovit občutek prhanja z Axor One.

“AXOR One ustvarja s kontrolnim elementom in ročno prho zanesljivo enotnost oblike in delovanja – brez umetniškega razkošja,” pojasni Silke Giessler, vodja marketinga blagovne znamke AXOR.

Preprosta oblika nadzornega elementa, prefinjene proporcije, natančne podrobnosti in minimalni dizajn ročne prhe ustvarjajo brezčasnost v vsaki kopalnici. AXOR One postane viden le toliko, kolikor želi uporabnik: z individualizirano storitvijo AXOR Finish Plus, na voljo je v različicah od kroma do rdečega zlata. https://www.axor-design.com/en-int/index.html

Prha, ki je na voljo tudi v rdečem zlatu.

AXOR do popolnosti razvija, gradi in izdeluje pipe, prhe in pribor za luksuzne kopalnice in kuhinje. Na najvišji estetski in tehnološki ravni se avantgardno ustvarjajo edinstveni kosi in zbirke. Nekateri izmed njih veljajo za klasike kopalniškega dizajna. Skupaj utelešajo trditev “Oblika sledi popolnosti”: razvojni proces se namreč ne zaključi, dokler se ne more dodati ali odstraniti ničesar več. Svetovno znani oblikovalci, med njimi Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud in Patricia Urquiola, že več kot 20 let razvijajo po tem receptu vodilne oblikovalske izdelke. AXOR je blagovna znamka skupine Hansgrohe.

Morda niste vedeli:

Skupina Hansgrohe s svojimi blagovnimi znamkami AXOR in hansgrohe se po trenutni razvrstitvi mednarodnega foruma za oblikovanje (iF), med več kot 2.000 prijavljenimi, najboljšimi svetovnimi proizvajalci uvršča na 6. mesto. S 1040 točkami je podjetje iz Schiltacha, specializirano za sanitarno opremo, preseglo znane blagovne znamke kot so Audi, BMW ali Apple in potrdili vodilni položaj v sanitarni industriji.

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.