Select Page

Politika zasebnosti

PRAVICA DO ZASEBNOSTI

V sodobnih podjetjih je pravica do zasebnosti ena najpomembnejših človekovih pravic. V podjetju Ansur Trade d.o.o., se tega zavedamo in spoštujemo zasebnost naših strank, zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi ter internimi akti podjetja Ansur Trade d.o.o.. Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim zaposlenim in pogodbenim obdelovalcem, v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanje storitev podjetja in izpolnjevanje pravic in obveznosti iz sklenjenih pogodbenih razmerij s strankami.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

LUKSUZ. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

LUKSUZ. za nedoločen čas hrani naslednje podatke gostov, pridruženih na e-novice LUKSUZ.: ime in priimek, e-poštni naslov, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z LUKSUZ. ekipo.

LUKSUZ. navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe obveščanje gostov (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo z naročniki, oglaševalci in ostalimi strankami.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za goste LUKSUZ. ne hrani osebnih podatkov. 

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova.

IZBRIS IN ZAHTEVEK PODATKOV

LUKSUZ. skrbi za zasebnost in omogoča različne vrste zahtevkov obravnave podatkov s strani gostov, ki so pridruženi na e-novice:

 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

LUKSUZ. vsem gostom omogoča lastno nastavitev zasebnosti in spletnih piškotkov tukaj.

 

KOMUNIKACIJA

LUKSUZ. bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje, in v skladu z določili ZEKom-1.

Obveščevalna elektronska sporočila LUKSUZ. bodo vsebovala naslednje sestavine:

  • jasno in nedvoumno bodo označena kot obvestilo o novih zapisih,
  • pošiljatelj LUKSUZ. bo jasno razviden,
  • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
  • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
  • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo LUKSUZ. izrecno spoštoval.

 

 

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.