Pametni telefoni Android in igra Kača

Pametni telefoni Android in igra Kača
android

Nove Nokie na pohodu

Če poznaš Android sisteme in svetovno priznano igro Kača, potem je jasnega že več. Ob predstavitvi nove generacije Nokiinih pametnih telefonov so nedavno pojasnili tudi, da bo nova verzija igre Kača na voljo v Messengerju, ki je del Facebookove Instant Gaming platforme. Sodobni človek ni samo uživač hrane in pijače ali eksotičnih krajev, pač pa tudi sodobnih oblik iger in komunikacij. Že v Rimu so vedeli: kruha in iger, pa bodo ljudje zadovoljni.

Še se spomnim, ko sem imela svojo Nokio. Nekaj let nazaj, pa so spomini skoraj nostalgični. Zdaj si Nokia želi stare slave. HMD Global, dom Nokiinih telefonov, je konec februarja na Svetovnem kongresu mobilne telefonije v Barceloni predstavil novo generacijo Nokiinih pametnih telefonov ter tako postavil nov standard v dizajnu, kakovosti in uporabniški izkušnji v svojem rangu. Težko pričakovani portfelj predstavlja tri nove pametne telefone. Nokia 6 prinaša visoko zmogljivost in zabavo s prvovrstnim in neverjetno robustnim dizajnom, elegantna in pametna Nokia 5 se enkratno prilega dlani, Nokia 3 prinaša edinstveno kakovost po dostopni ceni. Nokiini pametni telefoni so podprti z operacijskim sistemom Android™ Nougat in ponujajo brezskrbno ter sodobno izkušnjo in so opremljeni z  Google Assistant. Napovedali so tudi vrnitev moderne klasike, ikonične Nokie 3310, prerojene z modernim dizajnom.

Čiste, luksuzne linije

Družina predstavljenih pametnih telefonov izraža prepričanje, da bi moral imeti vsak uporabnik dostop do prvovrstne kakovosti. Premišljeno oblikovani aparati se osredotočajo na odlično uporabniško izkušnjo na vseh ravneh. Vsak sestavni del pametnega telefona je natančno premišljen in skozi dizajn naprave integriran tako, da uporabnik zazna prednosti pri vsaki izkušnji z njo. Nabor novih Nokiinih telefonov je zvest njeni dediščini, kakovosti, enostavnosti in zanesljivosti ter tako primeren za nove generacije oboževalcev.

Nokiini telefoni bodo imeli oziroma imajo nameščen čisti operacijski sitem Android, tako lahko uporabniki pričakujejo enostavno izkušnjo, ki v ospredje postavlja izbiro posameznika. Vsebovali bodo najnovejše Google storitve kot tudi mesečne varnostne posodobitve. Tako naj bi bili Nokiini pametni telefoni ves čas varni in v koraku s časom. Novi pametni telefoni Nokia imajo najnovejšo Googlovo inovacijo, Google Assistent, ki omogoča dodatno odlično izkušnjo. Ekipi sta skupaj poskrbeli, da je Google Assistent integriran in da omogoča pogovore brez težav na pametnih telefonih Nokia.

Snake-osvežena igra

HMD Global je hkrati napovedal, da se bo svetovno priznana igra Kača ponovno plazila v srca ljudi. Nova verzija bo na voljo v Messengerju, ki je del Facebookove Instant Gaming platforme. Nova brezplačna igra Kača je oblikovana tako, da omogoča igranje v skupinah s prijatelji, zaradi česar bo še bolj igriva in privlačna, kot je bila prva različica.

O čem govorimo konkretno in kakšen je cenovni razpon? Nova serija Nokiinih pametnih telefonov, ki je bila predstavljena na Svetovnem kongresu mobilne telefonije, vključuje:

Nokia 6 bo na voljo na vseh svetovnih trgih – S kombinacijo vrhunske izdelave in prepoznavnega dizajna, z izjemnim zvokom ter impresivnim svetlim in barvitim 5.5″ HD zaslonom Nokia 6 prinaša resnično vrhunsko pametno izkušnjo. Ohišje je izdelano iz enega samega kosa aluminija serije 6000. Pametni zvočni ojačevalec z dvojnimi zvočniki uporabnikom omogoča globlji bas in neprimerljivo jasnost zvoka, medtem ko Dolby Atmos® prinaša resnično doživetje zabave. Na voljo je v štirih barvah, in sicer mat črni (Matte Black), srebrni (Silver), temno modri (Tempered Blue) in bakreni (Copper).  Nokia 6 bo na voljo po povprečni maloprodajni ceni 229 evrov.

Bo vaš?

Nokia 6 Arte Black Limited Edition – Paradni konj družine Nokia 6 je Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Z 64 GB prostora za shranjevanje in 4 GB RAM-a ta posebna izdaja združuje najboljše lastnosti družine Nokia 6 in bo na voljo v prelepem črnem ohišju visokega sijaja. Povprečna maloprodajna cena je 299 evrov.

Nokia 5 – Eleganten in kompakten pametni telefon se izjemno prilega dlani. Nokia 5 je natančno izdelana iz enega kosa aluminija serije 6000, ki se skoraj neopazno zliva v 2’’ IPS HD zaslon, laminiran s Corning® Gorilla® steklom. Poganja ga procesor Qualcomm® Snapdragon™ 430  z vgrajeno grafično kartico Adreno 505. Nokia 5 vsakomur prinaša robustno celovitost v strukturi, pozornost do detajlov in visoko kakovost, ki se postavlja ob bok vodilnim na trgu. Na voljo je v štirih barvah, in sicer mat črni (Matte Black), srebrni (Silver), modri (Tempered Blue) in bakreni (Copper). Nokia 5 je na voljo po povrečni maloprodajni ceni 189 evrov.

Nokia 3 – Osupljiv novi pametni telefon dizajniran tako, da uporabniki doživijo izjemno izkušnjo. Natančno izdelan iz enega kosa aluminija, Corning® Gorilla® laminiran 5” zaslon, integrirana kamera s širokokotno lečo in z ločljivostjo 8 MP na sprednji in zadnji strani. Nokia 3 združuje odlično izkušnjo kakovosti s svojo kompaktno in elegantno obliko. Na voljo je v štirih barvah,  in sicer mat črni (Matte Black), srebrni (Silver), modri (Tempered Blue) in bakreni (Copper).  Nokia 5 na voljo po povprečni maloprodajni ceni 139 evrov.

Android telefoni so zgodba sodobnega časa.

https://sites.google.com/site/tulifoni/nokia/zgodovina-nokie

Vas zanima še kakšen članek na PORTALU? KLIKNITE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več