Nuša Derenda, Mini luksuz poligraf

Nuša Derenda, Mini luksuz poligraf

Nuša Derenda z letom 2018 začenja 20. obletnico samostojne glasbene poti in s tem niz izjemnih dogodkov. Ob začetku leta Nuša najprej podarja svojim oboževalcem nov videospot za pesem Naj mi dež napolni dlan, 26. januarja bo v Posavskem muzeju Brežice slavnostna otvoritev razstave njenih najvidnejših oblek iz obdobja zadnjih 20. let ter zanimivih predmetov, 27. in 28. januarja bosta v Viteški dvorani Posavskega muzeja izjemno nostalgična in hkrati čarobna koncerta, zelo posebna tudi zaradi tega, ker sta Nuša in Frenk točno tam dahnila usodni DA, 17. marca pa se obeta izjemna glasbena poslastica, saj bo Nuša Derenda s simfoničnim orkestrom RTV Slovenija stopila na oder Cankarjevega doma, s sabo pa bo pripeljala tudi zanimivo paleto gostov. Ta koncert bo obeležil 20. letnico njene samostojne glasbene kariere na drugačen, zelo subtilen način. Posebej za naš portal je spregovorila o svojem odnosu do razkošnega življenja.

Bi si upali z nami deliti: kaj je vaša največja želja ?

Bolj kot razmišljam…da bi bila zdrava!

Kaj bi lahko rekli, da je vaš najboljši, največji, najpomembnejši dosežek v življenju?

Verjetno namigujete na nagrade ali pomembnejše nastope, koncerte…Tega je bilo ogromno in imam lepe spomine na vse dosežke na glasbenem področju. Bolj pomembno je, da mi je uspelo, da živim svoje sanje in pri tem mislim tudi na druge…ne samo nase!

Pogosto pravimo, da so drage, bleščeče obleke razmetavanje z denarjem. Pa vendar, povsem iskreno odgovorite, če bi bili povabljeni na gala večer, bi oblekli kavbojke? Bi se vam to zdelo trenutku primerno?

No, na gala večer vsekakor ne bi prišla v kavbojkah. Vendar tudi najbolj bleščečo in drago obleko ne bi oblekla. V poplavi ponudbe se da obleči zelo lepo tudi za manj denarja.

Se spomnite najbolj okusne ali najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste jo nekoč okusili?

Mislim, da je bila najdražja jed, ki sem jo jedla približno 4-kilogramski jastog… samo nisem jaz plačala… in tudi pojedla ga nisem sama, hi, hi, hi…

nuša derenda

Naj mi dež napolni dlan – poje Nuša

Kateri film (knjiga) se vam zdi precenjena in ne vredna svoje slave?

V vsako knjigo in film je vloženega zelo veliko truda in časa. Nisem prava oseba, ki bi lahko kritično ocenjevala, kaj je vredno svoje slave in cene. Imam pa seveda svoj okus in mene recimo Harry Potter ni nikoli tako zelo pritegnil kot je pritegnil recimo moja sinova.

Nakupi preko spleta se povečujejo predvsem zaradi ugodnih cen in časovne stiske. Mislite, da bodo v prihodnosti nakupi v živo postali luksuzni? Kot dodana vrednost, za katero bo treba odšteti več cekinov?

Bi rekla, da je čas, ki si ga vzamemo zase, največji luksuz!

Je ljubezen najmočnejše čustvo, kar ga premore človek?

Bi se kar strinjala.

Se strinjate, da je za lepoto res treba trpeti?

No, nihče ne pravi, da je treba! Najbolj pomembno je, da smo zadovoljni sami s sabo. Vsekakor pa ženske kar veliko potrpimo, da bi si bile bolj všeč in bi se dobro počutile v svoji koži. Če pomislim samo, koliko ur sem preživela v visokih petah, hm…

Posvečate veliko časa in denarja svojemu videzu? Brez katerega izdelka ne morete recimo? Ali se prepuščate naravnemu izgledu?

Za svojo kožo sem vedno lepo skrbela. Seveda to ne pomeni, da sem zapravljala cela premoženja za kozmetiko, bolj sem se in se še, posvečam  temu, da kožo redno negujem, čistim… ker sem pa veliko na očeh javnosti, pa imam to odgovornost, da poskušam biti urejena. K sreči to tudi rada počnem. Že od malega sem se rada ”lišpala”. V moji torbi nikoli ne manjka toaletna torbica, v kateri je kar nekaj kozmetičnih izdelkov, ki so za vsak slučaj vedno pri roki.

Kaj vključuje vaša ideja o popolnem potovanju – naravo, kulturo ali zgodovino?

Vsega po malem.

Če bi si lahko privoščili; kaj bi bila prva izbira najbolj razkošnega potovanja? In bi jo brez zadržkov svetovali prijateljem.

Prepotovala sem veliko sveta, čeprav v delovnem vzdušju. Dopusta v enem kosu 14 dni skupaj si že zelooo dolgo nisem privoščila. Če pa bi imela čas in možnost, bi si pa želela v Azijo ali Indonezijo. In ko me sprašujete po luksuzu: res pravi luksuz je imeti svoje letalo in odleteti kamor ti duša poželi.

Nuša Derenda, kaj je večji užitek; jutranji spanec ali jutranja aktivnost?

Odvisno od tega, kaj sem počela ponoči… Če sem imela nastop in sem prišla domov zelo pozno, potem je izbira definitivno spanec. Če sem naspana, se pa prileže jutranja aktivnost, vsekakor!

Koliko je v teh stavkih resnice; premožnejši vedno pravijo, da bolj cenijo kakovost kot količino. Tisti brez zaposlitve, v prostem času, ki ga imajo, ne vidijo kakovosti….Komentar?

Hm, filozofsko vprašanje. Nikoli nismo zadovoljni bi lahko rekla. Veste, ljudje smo zelo različni. Poznam nekaj ljudi, ki so sicer brez rednega dela, a jim to zadostuje in so zadovoljni z majhnim. Niti ne želijo več, ne hrepenijo po uspehih, pa tudi dodatnem delu ne. Ti v tem svojem prostem času vidijo vrednost in kakovost prostega časa. Spet drugi spet ne.

Raje vidim, da me ljudje cenijo po tem, kar sem dosegla, kot po tem, kaj imam.

nuša derenda

Nuša Derenda vabi na razstavo

 

https://www.ekskluzivno.si/trac/806-nuso-derenda-zmocili-pri-ekstremno-nizkih-temperaturah.html

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več