Novotel, hotel udobja in dinamike v Zagrebu

Novotel, hotel udobja in dinamike v Zagrebu

Novotel je svetovno vodilna blagovna znamka, pri čemer so ciljni hoteli zasnovani na sodobnem in celovitem pristopu, s poudarkom na udobju in dinamiki. Gre za prvi hotel Novotel na Hrvaškem, otvoritev hotela je predvidena konec leta 2020, na voljo pa bo kar 170 sob, bar, restavracija, prostori za sestanke in sodoben wellness center. Zagreb kot hrvaška prestolnica si hotel vsekakor zasluži, poslovne in turistične migracije pa so pokazale, da ga tudi potrebuje.

Za prvi hotel Novotel na Hrvaškem je sporazum sporazum o upravljanju z Orbis SA – ekskluzivnim licenčnim podjetjem blagovnih znamk AccorHotels v vzhodni Evropi, podpisalo podjetje Rox d.o.o. “Novotel je svetovno vodilna blagovna znamka, pri čemer so ciljni hoteli zasnovani na sodobnem in celovitem pristopu, s poudarkom na udobju in dinamiki. Vizija in strast blagovne znamke se popolnoma ujema z našo ambicijo za to nepremičnino v Zagrebu. Hotel ima velik potencial za poslovne stranke z vsemi Novotel konferenčnimi zmogljivostmi, vendar pa je tudi primeren za kvalitetno preživljanje prostega časa.”- navaja Ivo Kristic, predsednik uprave Rox d.o.o.

Otvoritev hotela je predvidena konec leta 2020, na voljo pa bo kar 170 sob, bar, restavracija, prostori za sestanke in sodoben wellness center. “Hrvaška je postala ena izmed privlačnejših držav za hotelske vlagatelje iz celega sveta. Zelo smo ponosni, da se je lokalni partner odločil za delo z blagovno znamko Novotel ter izbral Orbis za pogodbo o upravljanju tega odličnega projekta. Zagreb je med najpomembnejšimi poslovnimi mesti v jugovzhodni Evropi, saj je zelo dinamičen in ustvarjalen. Tako bodo v Novotelu lahko uživali vsi gostje; tisti, ki bodo v Zagrebu poslovno, in prav tako tisti, ki bodo v Zagrebu preživljali prosti čas,” dodaja Gilles Clavie, predsednik uprave in generalni direktor skupine Orbis.

Novotel

Ivo Kristic – predsednik uprave Rox d. o.o. in Gilles Clavie – predsednik uprave in generalni direktor Orbis SA. Foto-A.G_bindupphoto.p

Novotel na odlični lokaciji

Novotel Zagreb se nahaja le 20 minut vožnje od starega mestnega jedra in 15 minut vožnje od mednarodnega letališča Zagreb. Kaj lahko povemo o blagovni znamki, ki prihaja v sosednjo državo? Novotel Hotels, Suites & Resorts ponuja več ponudb za poslovne goste in goste, ki preživljajo v tujini prosti čas. S prostornimi, modularnimi sobami, 24-urno gostinsko ponudbo z uravnoteženimi jedmi, sejnimi sobami, pozornim  osebjem, otroškim območjem, večnamenskim preddverjem in fitnes centri bodo Novotel hoteli navdušili še tako zahtevnega gosta.

Program PLANET 21, program AccorHotels za trajnostni razvoj, Novotel komunicira z Manom in Planetom. Novotel ima več kot 500 hotelov in letovišč v 59-ih državah po vsem svetu, idealno se nahaja v središčih večjih mednarodnih mest, poslovnih okrožij in turističnih destinacij. AccorHotels je svetovno znana vodilna skupina za potovanja in življenjski slog ter hkrati digitalni inovator, ki ponuja enkratne izkušnje v več kot 4.500 hotelih, krajih in rezidencah ter več kot 10.000 najboljših zasebnih domov po vsem svetu.

Kakšno je podjetje Rox in kaj je Skupina Orbis

Rox je veletrgovec in distributer v jugovzhodni Evropi. Razpon med več kot 5.000 izdelki omogoča distribucijo v vse večje maloprodajne centre, bencinske črpalke, trgovine, lekarne in drogerije. S pisarnami na Hrvaškem, v Bosni, Sloveniji, Srbiji in na Kosovu Rox izpolnjuje zahteve strank ter jim pomaga ponuditi različne izdelke. Poleg distribucijskega podjetja ima družba ROX tudi edinstvene bencinske servise. Ponudba vključuje restavracijo, bar, sejno sobo, motel, zabaviščni kotiček, avtopralnico in trgovino z vinom. Rex s svojimi partnerji nudi odlične storitve.

Skupina Orbis Hotel je največja mreža hotelov v vzhodni Evropi. Orbis obsega 129 hotelov in je edini z licenco vseh blagovnih znamk AccorHotels iz 16-ih držav, vključno z Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Estonijo, Madžarsko, Latvijo, Litvo, Makedonijo, Moldavijo, Črno goro, Poljsko, Romunijo, Srbijo, Slovaško in Slovenija. Ponuja skoraj 19.000 sob, hoteli pa delujejo pod blagovnimi znamkami Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles in ibis budget. Te blagovne znamke, ki so priznane po vsem svetu, zagotavljajo kakovost storitev različnim standardom, od luksuznih hotelov s petimi zvezdicami do hotelov z 1 zvezdico. Za več informacij obiščite orbis.pl

IŠČETE še kakšen članek na temo hotelov? TULE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več