Nataša Ristič – Mini Luksuz poligraf

Nataša Ristič – Mini Luksuz poligraf

Nataša Ristič je mladenka, ki se letos lahko pohvali z nazivom World Top Model Slovenia 2017. Takoj po razglasitvi je v Šibeniku posnela spot z Radolfijem in pred njo je še veliko dogodivščin in poslovnih korakov. Posebej za naš portal je odgovorila na vprašanja mini poligraf in razkrila del svoje zasebnosti, svojih želja, misli, izkušenj.

Nataša…kaj je vaša največja želja?

Biti zdrava in delati v življenju tisto, kar me veseli in osrečuje.

Kaj bi lahko rekli, da je vaš najboljši, največji, najpomembnejši dosežek v življenju?

Največji dosežek v življenju je, ko sem začela gledati na stvari v življenju z drugačnega vidika. Začela sem biti hvaležna za vse, kar mi je v življenju dano, življenje samo, zdravje, družino, ki mi ves čas stoji ob strani, prijatelje in druge meni pomembne stvari. Kot najboljši dosežek pa bi lahko izpostavila diplomiranje na Ekonomski fakulteti in naziv, ki sem ga prejela – World Top Model Slovenije 2017.

Koliko je stala najdražja obleka, ki ste jo kadarkoli nosili (tudi če ni vaša)?

Resnično se ne spomnim točno določene cene. Menim, da je dosti bolj pomembno, da se oseba v oblačilih dobro in udobno počuti, kot pa da odšteje visoke zneske le zaradi imena določene znamke. Je pa to seveda stvar posameznika.

Se spomnite svoje najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste si jo privoščili? Kje, s kom, kdaj…

Najdražja večerja je bila v japonski restavraciji, kjer sem praznovala rojstni dan in povabila svojo družino in prijatelje. Ob slastni hrani in pijači smo klepetali, se družili in zabavali. Obožujem japonsko hrano, zato mi ni bilo žal odšteti več denarja, sploh pa je bil ta dan moj rojstni dan in sem si privoščila tisto, kar imam rada.

Kateri film (knjiga) se vam zdi precenjena in ne vredna svoje slave?

Film, ki sem si ga ogledala v kinu z naslovom Udari kot dedec. Pred ogledom filma sem si ogledala kratek insert, ki je deloval dokaj zanimiv, vendar ko sem začela gledati film, mi je bilo žal, da sem se odločila zanj. Celo odšla  sem iz dvorane predčasno.

Vam nakup preko spleta daje enako mero užitka kot neposredni nakupi?

Ne, ne daje mi enake mere užitka. Še vedno sem pristaš neposrednih nakupov, za katere se raje in hitreje odločim. V tem odgovoru mislim predvsem na oblačila. Nekajkrat se mi je zgodilo, da je bilo oblačilo na sliki videti odlično, vendar, ko sem ga videla v živo je bilo popolnoma drugačno. Seveda pa ni vedno tako, vendar vseeno raje pomerim kos oblačila v trgovini in se tako lažje odločim za nakup.

nataša ristič

Nataša odgovarja na temo luksuza

Verjamete v ljubezen na prvi pogled?

Mislim, da je prvi pogled precej pomemben, da določeno osebo opazimo in začutimo, ne morem pa reči, da je to ljubezen. Ljubezen se razvije skozi čas, ko z osebo govorimo, se ujamemo drug z drugim v različnih stvareh, se spoštujemo in ves čas z dejanji dokazujemo, da imamo nekoga resnično radi.

Je za lepoto res treba trpeti?

Čisto odvisno od situacije. Menim, da je za potrebe kakšnega slikanja ali snemanja, ki ga imam včasih potrebno tudi potrpeti v določenih oblačilih, ki morda niso tako zelo udobna ali pa mi kako drugače ne ustrezajo kot tista, ki jih sicer nosim. Vendar zaradi profesionalnosti in dobrih fotografij menim, da se splača potrpeti. Načeloma sem pa glede lepote in trpljenja mišljenja, da trpimo toliko, kolikor si sami to dopuščamo, do mere, katera vsakemu posamezniku ustreza. Pogledi na lepoto so precej različni.

Posvečate veliko časa in denarja svojemu videzu? Ali se prepuščate naravnemu izgledu?

Vsak dan si vzamem čas zase in svoje vsakdanje rituale kot so piling kože, moksa, nega z različnimi kremami. Nohte si urejam večinoma sama, občasno pa imam željo po spremembi in drugačnih nohtih – takrat obiščem kakšen lepotni salon, kjer druga dekleta opravijo to namesto mene. Prav tako glede trepalnic in depilacije. Kar se tiče preparatov za lase običajno odštejem malce več denarja, saj sem s trenutnimi, ki jih uporabljam zadovoljna in so vredni svojega denarja.

Nataša Ristič, ali vaše popolno potovanje vključuje naravo, kulturo ali zgodovino?

Popolno potovanje vključuje kombinacijo vseh treh naštetih. Obožujem naravo, morje … vendar imam rada tudi ogled kulturnih in zgodovinskih znamenitosti na destinacijah kamor se odpravim.

Če bi si lahko privoščili; kaj bi bila prva izbira najbolj razkošnega potovanja?

Izbira najbolj razkošnega potovanja bi bili po vsej verjetnosti Maldivi zaradi prečudovite narave, lepih palm, kristalno čistega morja in miru. Tja bi odšla na oddih, se sproščala ob obali, po nekaj dneh počitka pa bi se podala v raziskovanje okolice.

Kaj je večji užitek; jutranji spanec ali jutranja aktivnost?

Jutranja aktivnost mi predstavlja večji užitek. Raje se odpravim prej spati in zjutraj zgodaj vstanem ter opazujem čudovit dan, ki se prebuja. Nimam težave z jutranjim vstajanjem, zato se v kolikor mi obveznosti to dopuščajo, že zgodaj zjutraj odpravim v naravo.

Vam več pomeni kakovost ali količina?

Pomembnejša mi je kakovost. Raje kupim ali dobim malo ampak kvalitetno, s čimer sem posledično zadovoljna.

Foto: Gregor Podvinski

 

 

 

 

 Več o Nataši

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več