Miha Novak bi šel v Singapur

Miha Novak bi šel v Singapur

Miha Novak, član skupine Čuki, je trenutno najbolj zanimiv član. Ker je nov. Čuki so ena bolj aktivnih glasbenih skupin pri nas, ki ima poleg tega še dolgo glasbeno tradicijo. Nedavno so posneli nov videospot, skupini pa se je pridružil tudi nov član. Kdo bo nadomestil slavnega Vinka, ki se je v srca Slovencev vtisnil v spomin kot vedno nasmejan, prijazen basist? Novega basista (Miha Novak) so predstavili na terasi restavracije Angel v družbi eminentnih gostov in prijateljev. Je 21 letni Korošec, odličen glasbenik, se je Čukom pridružil pred nekaj tedni, mi pa smo z njim pripravili kratek intervju na temo, ki je rdeča nit našega portala seveda.

Lahko opišete svoje najbolj ekskluzivno, luksuzno, neverjetno ali pa nepozabno potovanje, ki ste jih doživeli v življenju? Pa četudi je to piknik na travniku..

Za enkrat še nisem užival kakšnega luksuznega izleta, si pa želim, da bo to kmalu. Je pa najbolj neverjetno seveda to, da sem postal član skupine Čuki. Saj po pravici povedano, še nisem povsem dojel.

Ste gurman, uživate v dobri hrani in pijači? Kakšno jed ali pijačo bi izpostavili – ki ste jo pri nekomu poskusili? Nekaj tako dobrega, česar niste okusili nikoli v življenju?

Seveda, rad dobro jem in dobro pijem. Hm, najboljša stvar, ki sem jo kdaj jedel oziroma jem so dagnje, ki jih perfektno pripravi moja mami.

Kaj bi si privoščili brez sramu, če bi vam to finančno stanje dovoljevalo? Pa naj gre za avto, nakit, izkušnjo….

Veliko stvari. Najprej bi si postavil hišo, saj si to želim že dlje časa ne glede na moja leta. Seveda nekje na meji med Ljubljano in Vuhredom. Potem pa tudi kakšen dober avto. In pa oddih v Singapurju.

Na katerih področjih je Slovenija tudi luksuzna? Kaj je pri nas tisto, ki nam daje višjo vrednost, kar nas postavi na piedestal?

Slovenija ima zelo veliko dobrih stvari, a Slovenci nanje večkrat pozabimo in ne cenimo tega. Tudi sam sem sklenil da bom ob vsem tem delu našel čas in sam raziskal skrite kotičke Slovenije.

Miha Novak

Miha Novak je novi član Čukov

Fotografije Marko Delbello Ocepek

 

Kdo je Miha?

Novi član Čukov je torej postal Miha Novak iz Vuhreda (gre za drugo največje naselje v občini Radlje ob Dravi) in je nekdanji član ansambla Štajerski fakini, ki že iščejo novega basista. Enaindvajsetletni glasbenik je premagal konkurenco devetdesetih basistov, med njimi tudi osem akademikov ter dve glasbenici. Vodja skupine Jože Potrebuješ je ob tem dejal, da so bili najbolj presenečeni nad tem, koliko glasbenikov iz znanih slovenskih ansamblov se je prijavilo. Najmlajši kandidat je bil star 16, najstarejši pa 63 let.Portal skupine na FB

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več