Mercedes-Benz Fashion Week prihaja

Mercedes-Benz Fashion Week prihaja


Mercedes Benz Fashion Week Ljubljana je tridnevna majska edicija, ki bo povezala več kot dvajset domačih in tujih modnih oblikovalcev z mednarodno medijsko javnostjo. Zagotovo gre za enega večjih dogodkov iz sveta mode in modernih trendov razkošnega življenjskega stila v Sloveniji in temu primerno je tudi zanimanje zanj. MBFW je del mednarodne verige tednov mode MBFW, z vpetostjo v mednarodne modne tokove deluje povezovalno in mladim talentom omogoča prvi stik s širšo publiko, uveljavljenim blagovnim znamkam pa povezavo z novimi strankami doma in v tujini. Šesto edicijo bo zaznamoval obisk medijske javnosti iz številnih evropskih tržišč, enaindvajset modnih revij in največjo število domačih in tujih modnih oblikovalcev doslej.

Prvi večer je namenjen prijateljem znamke Mercedes Benz, ki si bodo ob razkritju nove generacije razreda A ogledali revijo vodilnih znamk XYZ Premium fashion store. 11. maj bo povzel umetniško ustvarjanje mladih talentov in večer okronal s predstavitvami uveljavljenih slovenskih oblikovalcev. 12. maja pa bo poudarek na tujih modnih projektih in zgodbah, ki prinašajo nov pogled na svet. Vstopnice za obisk lahko še kratek čas kupite po ugodnejši “early bird” ceni na prodajnih mestih Eventima. Spremljajte #MBFWLJ na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Mercedes Benz Fashion

Ko modni oblikovalci dobijo svojo priložnost

Mednarodni premijski teden mode Mercedes-Benz Fashion lahko z malo sreče izkusite skozi Neprecenljivo modno doživetje, ki ga omogoča Mastercard ®. V sodelovanju z XYZ Premium fashion store podarja ogled modne revije iz prve vrste v družbi znanih Slovenk in Slovencev, poskrbi za vašo celostno vizualno podobno in vikend oddih z uradnim vozilom tedna mode. V nagradni igri lahko sodelujete do 29. aprila, če obiščete XYZ Premium Fashion Store v Ljubljani ali prodajalne Sportina v Celju, Mariboru in Kopru ter izpolnite letak.

Foto: Žiga Intihar

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več