Melania Trump ima svoj smuti

Melania Trump ima svoj smuti

Melania v bistvu ne, pač pa Saša Ručigaj. Simpatična lastnica lično urejene lesene hišice tik ob prometni cesti med Trzinom in Mengšem je med svojo bogato ponudbo sendvičev, kav in smutijev uvrstila novost. Ki se ji reče Melani in je zmiksana iz avokada, malin, jagod, banan in riževega mleka. Luksuz med napitki.

Melania

Tu dobite poseben smooti imenovan Melania


Melania

Primož Kozmus in Saša Ručigaj

Melania bi-če bi vedela-zagotovo hotela poskusiti napitek. Ko sem se v tem tednu vozila po tistih koncih, sem se namenoma ustavila pri Saši. Njena zgodba je že zaokrožila po medijih. Od tistega, ko je po trpljenju v službi dala odpoved in skupaj s fantom naredila pogumen načrt za poslovno prihodnost, do tega, da ji je uspelo. In to zelo dobro. Podpiram pogumne podjetnice, ki ne sedijo in se smilijo same sebi, ampak zavihajo rokave in razmislijo, kaj bi se dalo storiti. V čem so dobre in na čem bi lahko gradile svoj jutri. Po cesti mimo Trzina gre dnevno okoli 15 tisoč avtomobilov in Saša Ručigaj z eno od najbolj prometnih slovenskih cest živi že od majhnega. Vsako jutro, ko se je s cmokom v želodcu pripravljala na nov delovni dan, je ob umivanju zob skozi kopalnično okno opazovala promet in razmišljala, kako bi lahko veliko število mimoidočih uporabila za svojo priložnost. Bingo!

S fantom sta dobila idejo za zajtrk na poti. Za takšnega, za katerega ne bi bilo treba niti stopiti iz avtomobila. Še isti dan, kot je Saša delodajalcu oddala svojo odpoved, je z idejo na koščku papirja odšla na občino in jim rekla, naj ji povejo, kaj mora narediti, da bo prišla do svojega projekta. Danes vam v tako imenovanem Drive Caffe zajtrk postrežejo z nasmehom in veliko dozo vitaminov in mineralov. Ponuja kavo, sokove in vode, različne sezonske smutije, sendviče in rogljičke, strankam pa jih postreže kar skozi okno v njihov avtomobil. In to od petih zjutraj. Če ni to luksuz, ne vem kaj je. Tudi Melania bi tako ocenila:)

Več o ponudbi

Ste vedeli, da so se na ameriški zahodni obali smutiju podobni sadni napitki začneli prodajati že okrog 1930, v 1940. letih pa se je dalo dobiti tudi že prve recepte?

Vas zanima še kakšen članek na portalu? IZVOLITE KLIKNITI

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več