Lonci in Poklopci

Lonci in Poklopci

Če ste strasten kuhar, kuharica, če vaše kuharskih veščine zahtevajo odlično posodo, ki se je ne bi sramovali niti vrhunski kuharji, potem zavijte v trgovino Lonci in Poklopci. Središče Ljubljane je bogatejše za prodajalno hrvaškega lastnika, ki je svoja vrata odprla pred kakšnim mesecem. Nov kotiček za kuhanje je dobro in izvirno opremljen, tam najdete blagovne znamke, o katerih ste samo brali na spletu, koliko pa se bo trgovina prijela, bo pokazal čas. Ste pripravljeni odšteti za 1 vrhunsko posodo 600 evrov?

Za ljubitelje kulinarike, kuharskih užitkov in eksperimentov in hedonizma gotovo. »Veseli in ponosni smo, da smo vstopili na slovenski trg, kar smo si že dolgo časa želeli. Kupcem v Sloveniji želimo ponuditi izbrane in najkakovostnejše izdelke s področja kulinarike po dostopnih cenah,« je povedal lastnik in direktor verige Silvio Bajde. Lonci in Poklopci na Hrvaškem z izdelki oskrbujejo najprestižnejše hotele in restavracije, zato so prepričani, da jih uspešna zgodba čaka tudi v Sloveniji.

Prava paša za oči in okus

Priložnost sem imela preizkusiti posebno ponev francoskega proizvajalca De Buyer, ki je vodilni na področju proizvodnje visokokakovostne kuhinjske posode že od leta 1830. Vsi njihovi izdelki so 100% naravni, prav tako postopek izdelave, ki je okolju prijazen. Kakšna je posebnost? Je brez PTFE in PFOA škodljivih elementov, brez dodanih kemikalij. Te posode so namenjene  vsem tistim, ki v skrbi za svoje zdravje in okolje prisegajo na visoko kakovost materialov in polnost okusov ter sledijo tradiciji. Primerne za gospodinjstvo in profesionalno uporabo, saj že dolgo slovijo svetovni ugled v najprestižnejših hotelih in restavracijah. Železo je 100% naravni mineralni material. Posoda ima na zunanji strani edinstven premaz iz čebeljega voska Mineral B element. Prav zaradi premaza, se tudi ročaj posode ne segreje. Omogoča visoko segrevanje in tako popolno ohranitev vitaminov in ostalih hranilnih snovi. Več kot jo uporabljamo, večja je njena funkcionalnost, ima namreč doživljenjsko garancijo. Primerna za vse kuhalne površine, tudi indukcijo. A priznam, se jo moram še malo navaditi. Namreč prvih nekaj palačink se je prijelo in jih nekako nisem znala prav speči. Pravijo, da jo je treba čim več uporabljati, predvsem a slediti navodilom uporabe. In preduporabe.

lonci in poklopci

Za darilo?

Lonci in Poklopci veriga naj bi se razširila tudi na druga prodajna mesta po Sloveniji.

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več