Ko kupujete IPL laser, kupite najboljše

Ko kupujete IPL laser, kupite najboljše

 

IPL laser in Slovenke

Kaj je to IPL laser oziroma tehnologija? Če je bila nekdaj visoka tehnologija dosegljiva le za izbrance, je zdaj na voljo vsem. To velja tudi za tako imenovano IPL tehnologijo, ki so jo včasih  uporabljali le v kozmetičnih salonih. Danes si zadevo lahko privošči vsaka ženska, ki si želi na skoraj neboleč način odstraniti dlačice po telesu. Sploh nisem razmišljala, katerega nabaviti. In po dveh tednih lahko poročam o prvih vtisih. Kajti hotela sem preveriti, kako je z opozorili in ali res toliko stori kot obljublja?

IPL laser

Braunov IPL laser

Ženske, ki imamo danes nemalo težav z odvečnimi dlakami na različnih koncih telesa, se seveda trudimo na vse možne načine rešiti te nadloge. Zdaj, ko pomlad trka na vrata, je najbolj primeren čas za nakup tovrstnega aparata. Ko sem odprla eminentno črno škatlo in v njej našla izredno ličen in priročen aparat, ki kar sam sede v roko, sem se razveselila kot mlado dekle. Končno je prišel čas, ko sem lahko gospodar nad svojim izgledom. Ne bo mi treba trpeti pri kozmetičarki zaradi odstranjevanja z voskom, ne bo mi treba briti nog vsake nekaj dni, poleg tega se bo investicija povrnila v približno pol leta. Ampak najprej nekaj osnov. O kakšni tehnologiji govorimo?

IPL je tehnologija z intenzivno pulzirajočo svetlobo, ki je sestavljena iz več žarkov z različnimi valovnimi dolžinami. Z reakcijo na melanin se pulzirajoča svetloba spremeni v toploto, ki učinkovito uniči mešiček dlake. Tehnologija je primerna za odstranjevanje dlačic na telesu.

IPL

Gladka koža z IPL

Z uporabo IPL  tehnologije rezultat dosežete na preprost in neboleč način. Enostavno povedano se rast dlačic z uničenim mešičkom namreč ustavi. Po približno dveh tednih dlačice odpadejo. Na tem delu kože se po nekaj tednih začne ponovna rast dlačic, a že po nekaj postopkih bodo posamezne dlačice rasle manj intenzivno, ali pa celo prenehale rasti.

Ampak zakaj torej Braun? Ker je Braun Silk-expert IPL laser ergonomsko zasnovan in omogoča dober oprijem. LED indikatorji vas opozorijo, ko je naprava pripravljena, kažejo pa tudi intenzivnost uporabljene svetlobe, ki se neprestano prilagaja spremembam v barvi kože. In je izjemno hiter. Za varno in pravilno uporabo je prav tako maksimalno poskrbljeno. Čez mesec dni vam povem, kakšni so bili rezultati in ali se je nakup splačal. Tudi na kaj je treba paziti. Za uvod pa pripenjam zanimiv video v angleščini, ki nazorno predstavlja tehnologijo in izdelek sam.

Test najdete tudi na strani ZPS.

https://www.zps.si/

 

VAS ZANIMA še kakšen članek na portalu Luksuz.net? TULE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več