Kamp Menina in zimska idila

Kamp Menina in zimska idila

Kam na razvajanje v hladnejših dneh? Kamp Menina je aktivnim družinam prijazen počitniški kamp, nagrajen z nazivom “Najboljši slovenski kamp 2017”, zadnja leta pa ponuja tudi razvajanje, ki ga ne bi zavrnili niti najbolj zahtevni. Januar in februar sta hladna meseca in odlična priložnost za nekajdnevni odklop v osrčju Zgornje Savinjske doline.

Kamp Menina je idealni počitniški in športni kotiček, primeren za vse generacije. Leži ob alpski reki Savinji, stran od cest in prometa, obdan z gozdom. In čeprav je v toplejših mesecih poln otroškega vrveža, tudi pozimi polni svoje kapacitete zaradi dodane vrednosti.

Pohodi niso rezervirani samo za toplejše mesece.

Zaradi številnih odličnih odzivov smo poklicali v kamp in povprašali, katere so njihove prednosti in zakaj pravzaprav priti k njim?

Menina za vse dni v letu

“V kampu Menina počasi širimo našo ponudbo skozi celotno leto. Tako smo se odločili, da bo kamp odprt vso leto. V zimskem času smo za vse, ki radi kampirajo uredili ogrevane zimske toalete. V kampu imamo tudi lesene hiške, ki so ogrevane in primerne za zimsko bivanje. Dve od hišk imata lastno finsko savno in vročo kad. Tri imajo lastno vročo kad. V ponudbi pa je tudi eko-spa prostor, ki ga je mogoče najeti. Najem le tega zajema veliko finsko savno, ki se kuri na drva, vročo kad, teraso, notranji prostor z infra savno, masažnim stolom, kopalnico in posteljo za počitek,” so pojasnili v kampu.

Nato pa dodali: “Kamp Menina se nahaja v Zgornji Savinjski dolini, ki je odlična točka za pohodništvo. Smučate lahko na bližnjem smučišču Golte, ki je od nas oddaljeno le dobrih 20 min, si ogledate čarobno Logarsko dolino in se podate na sankanje, tek na smučeh ali pohod do enega od čudovitih slapov oz. razglednih točk.”

menina savna
V skladu z naravo, ki jih obdaja, je tudi savna.

Razvajate se lahko ob pogledu na več kot milijon božičnih lučk v Mozirskem gaju in se prepustite odlični kulinariki Zgornje Savinjske doline. Nudijo vam izposojo krpelj, vodene ture, šolo smučanja ali individualne ure smučanja in bordanja za otroke ali odrasle, po prednaročilu vam pripravijo tudi hrano v svoji gostilni.

Ob pomladi jih navadno ob sončnih vikendih obiščejo kamperji, drugače pa so v izven sezonskem času pri nas predvsem otroci iz vrtcev in šol, ki se mudijo v šolah in vrtcih v naravi, se udeležujejo naših aktivnostih, prihajajo na športne dni … Obiščejo jih tudi starejši pari, ki raziskujejo Slovenijo s svojimi avtodomi ali prikolicami. Seveda je pomlad najboljši čas za team buildinge in druženja podjetij. “Obiščejo nas na enodnevnih aktivnostih ali pa ostanejo več dni in združijo zabavo, aktivno preživljanje časa in izobraževanje skupaj.”

menina zabava
Destinacija za pare ali poslovna sproščena druženja.

V kampu se lahko gosti v poletnih mesecih sproščajo v naravnem jezeru, kjer je več vodnih igral za otroške dogodivščine. Za aktivne počitnice nudijo veliko dodatnih aktivnosti, kot je adrenalinski park, rafting, bellyaking, kanyoning, kolesarjenje, pohodništvo itd.. Dobrodošli v mali raj v osrčju Zgornje Savinjske doline.

Kamp Menina PONUDBA

  • HIŠE: Mobilne hiše, lesene hiše, eco hiše (narejene iz že uporabljenega lesa), hiša iz velikih lesenih hlodov, hostel.
  • LEŽIŠČA : Vse hiše imajo vsaj 2 spalnici in so imajo vsaj 4 ležišča. Ponavadi 4+2.
  • ŠOTORIŠČA:
  • RESTAVRACIJA: V kampu je restavracija.
  • KULINARIČNE SPECIALITETE: Zgornjesavinjske dobrote kot so žlinkrofi, savinjski želodec, jedi izpod peke, dobrote na žaru, pice.
  • KONFERENČNE MOŽNOSTI: team building programi za poslovne skupine
  • DODATNA PONUDBA: wifi, varstvo otrok, izposoja koles, savna, rafting, kayaking, bellyaking, adrenalinski park, plezanje
  • LOKACIJA: Tik ob reki Savinji, stran od glavnih cest, obdan z gozdom.
menina

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več