Kakovostni ponudniki na sejmu

Kakovostni ponudniki na sejmu

Ko sem se v oktobru sprehajala po sejmu Narava-zdravje, sem iskala predvsem take stojnice, ki so predstavljale kakovost, izjemnost, drugačnost, naravnost, odličnost. Kakovostni ponudniki se na tem sejmu vsako leto najdejo, letos pa so mi v oči padli štirje, ki bi jih želela izpostaviti. Kajti portal Luksuz.net svojim bralcem odkriva prav tisto, kar je najboljše.

Kakovostni ponudniki. To je pogosto cilj iskanja, pa najsi gre za izdelke ali storitve. V današnjem času poplave cenenih produktov z daljnega vzhoda se zdi, da so kakovostni ponudniki še bolj cenjeni, njihove cene pa upravičene in prav nič moteče. Letos je bilo na sejmu 300 podjetij iz 16 držav, kar me je v bistvu presenetilo, saj tega občutka na prvi pogled nisem dobila. Žal si nekateri med njimi niso prislužili mesta na sejmu, res pa je, da tudi sejem s tem izgublja na vrednosti. A vsakdo vleče svoje poslovne niti.

kakovostni ponudniki - boznar goldhoney 120g 300x300 - Kakovostni ponudniki na sejmu

Med z zlatom

Božnar čebelarstvo je privatno podjetje iz Slovenj Gradca, ustanovljeno leta 1990. Ne smemo spregledati, da je kolekcija njihovih proizvodov prejela Zlato medaljo na svetovnem čebelarskem kongresu APIMONDIA 1997 v Belgiji in APIMONDIA 1999 v Kanadi. Kar pa je še posebej primerno za naš portal, je njihov med s koščki zlatu. Zagotovo si prisluži mesto v skupini kakovostni ponudniki.

kakovostni ponudniki - holle 220x300 - Kakovostni ponudniki na sejmu

Tudi znamka Holle je imela znak Quality.

Ko za naše najmlajše želimo najboljše, poiščemo znamko Holle. Avstrijska bio-demeter otroška hrana Holle, ki jo zastopa Maja Kralj, ponuja prvovrstno ponudbo za prve mesece življenja. Zato ni nenavadno, da imajo tudi pri nas precej potrošnikov. Saj veste – za svoje malčke si želimo najboljše. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1933 in brezkompromisno zavrača kakršno koli kemično obdelavo ter uporabo konzervansov že od samega začetka.Holle v Sloveniji?

kakovostni ponudniki - vino 225x300 - Kakovostni ponudniki na sejmu

Vino s čilijem?

Nekaj res posebnega mi je predstavil Matic Vizjak iz Šmarij pri Jelšah. Ste že slišali za Chilli Wine? V beli, polsladki verziji, ki je letos dobila zlato medaljo na ameriškem trgu v New Yorku in v sladki rose verziji, ki je prejela srebrno medaljo. Njuna skupna točka je čili, blago pikantna nota, ki na poseben način prebudi brbončice.

kakovostni ponudniki - sejem valens 300x225 - Kakovostni ponudniki na sejmu

Ustna pršila Valens so letos zelo iskana zaradi odlične absorpcije.

Zagotovo svoje mesto najde tudi slovensko podjetje Valens, ki je letos na slovenski trg poslalo celo paleto prehranskih dopolnil v obliki ustnih pršil; Vitamin D, Vitamin B12, B kompleks, vitamine za otroke, pa edini koencim Q10 v obliki ustnega pršila,…slovenska proizvodnja, z izjemnimi dosežki in nagradami, dosegljivo v lekarnah, Sanolaborju, Tosama Belih štacuncah in vseh specializiranih trgovinah v bistvu. Zelo trendovski izdelki, ki jih odlikuje izjemna absorpcija.

Kakovostni ponudniki se torej najdejo, le poiskati jih je treba.

 

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.