Izberite SiTi namesto rož

SiTi teater vselej drugačen

Resda se danes za 8. marec ne delijo več nageljni. In jih sodobne ženske tudi ne pričakujejo več. Vsaj mlajša generacija ne. Danes želimo biti enakovredne, ljubljene in vredne pozornosti skozi vse leto. Rdeči časi rdečih rož res niso več v modi. Kar pa ne pomeni, da ženske ne bodo vesele kakšnega šopka….za dobro kosilo….za tople objeme….za kar tako. Enako velja za moške, ki bi bili veseli kakšnega presenečenja. O enakopravnosti govorimo ne? Zakaj ne bi bil marec tisti čas, ko drug drugega presenetita z vstopnico odličnih iger, ki jih vidite na odru SiTi Teatra BTC? Kdo bo hitrejši?

SiTi

Predstava Mame: foto Marko Delbello Ocepek

Potrebujete namig? Sama grem preverit, če so ŠE VEDNO MAME še vedno tako dobre, kot pravijo. Ravno pravšnje dramsko delo za ženske srednjih let. Poskrbele so za otvoritev 2. marca v Celju na Dnevih komedije, vi pa si jo lahko ogledate 8. marca ob 20h. Kje? SiTi Teater BTC. Če niste iz Ljubljane, lahko še ujamete turneje, danes 6.3. (Slovenska Bistrica), 7.3. (Novo mesto), 9.3. (Tolmin), 11.3. (Nova Gorica), 12.3. (Postojna). Če morda niste vedeli, je po uspehu komedije Mame, ki je navdušila občinstvo festivala Dnevi komedije 2015, Ani Urbanc prinesla naziv Žlahtna komedijantka. Če na hitro osvežim zgodbo: Sedem let, ena kriza, dva bivša in trije novi, da o kilah niti ne govorimo. Ampak mame so še vedno mame. Mulčki so zrasli v mule in mulce, njihove mame pa najdejo čas – sicer komaj in stežka –, da se dobijo vsaj enkrat tedensko. Ampak ne tako, kot smo jih vajeni, ležerno, v oblakih dima, čvek sem, drink tja … ne, ne, tokrat gre zares. Pripravljajo se na glasbeno-plesno točko v okviru dobrodelnega koncerta, izkupiček katerega bodo namenile sirotišnici, od koder je vnukinja sestrične bivše tašče novega partnerja Irminega bivšega. Do koncerta jih loči samo še pet vaj, od katerih se prav nobena ne odvije po načrtih…

SiTi

Lado Bizovičar v akciji kot Fotr v SiTi

Tudi FOTR praznuje 7 let in ima 250 uprizoritev. Vredno ogleda 10. marca zvečer. Psst-odlična ideja, da tja peljete svojega dragega. Na dan mučenikov mineva točno sedem let odkar je Lado Bizovičar prvič stopil v čevlje fotra! …. Duhovita izpoved o objemih in poljubih, majhnih in velikih odločitvah, testu nosečnosti z modrim rezultatom, ginekologu, požrešni ženi, velikem trebuhu, neopisljivem rojstvu ter neobhodnih spremembah, ki sledijo – neprespanih nočeh, utrujenosti, umazanih plenicah, dragih igračah in mulcu, ki si ga je kljub vsemu želel. Za vse fotre in mame, bodoče, aktualne in ostale… Kot vedno odličen Lado Bizovičar. V Siti Teatru ali kje drugje.

Je lahko vaš prosti čas, ki ga boste preživeli z boljšo polovico ali prijatelji v gledališču luksuzen? Seveda. In takemu luksuzu se ne smete nikoli odpovedati.

Tudi tule zanimiv link:https://www.mojekarte.si/en/komedija-pod-zvezdami-fotr/tickets-1108024.html

VAS zanima še kakšen članek? TULE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več