Hura, zimske počitnice v Termah Čatež

Hura, zimske počitnice v Termah Čatež

Februar je za številne, najbolj pa seveda za šolarje, najbolj priljubljen mesec prav zaradi zimskih počitnic. Te pa bodo nepozabne, če jih bodo preživeli v termalnem raju Term Čatež, kjer uživanja v zdravilni termalni vodi zlepa ne zmanjka. Nato vsakič, ko se po počitnicah peljemo mimo Čateža, v mislih podoživljamo čudovite spomine na razvajanje in zabavo, ki jo ponuja škrat Čatež, njihova maskota in izjemno kakovostna ponudba v termah z zelo dolgo tradicijo. Zimske počitnice so idealne so njihov obisk. Na portalu Luksuz predstavljamo nekaj razlogov za tako izbiro.

Termalna voda je zakon!

Zimska Termalna riviera je v teh hladnih dneh pravi naslov za ljubitelje bazenov in številnih vodnih atrakcij. Vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča … Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Zagotavljajo morje doživetij prav za vsakogar: bazen z valovi, masažne bazene, proge za deskanje, tobogane, privlačne programe razvajanja v Savna parku…

V čateški termalni metropoli lahko uživate še ugodneje, saj lahko vse do konca februarja kupite vstopnice za kopanje v Termalni rivieri pod ugodnimi pogoji v predprodaji. Cene vstopnice tudi v času počitnic ne bodo višje, ampak ostanejo cenovno enako privlačne kot v izvenpočitniškem obdobju.

Za vsakega nekaj

Otroci bodo v termalnem počitniškem raju uživali v kreativnih delavnicah, odrasli pa v številnih športnih aktivnostih. Poleg mini kluba in vodne aerobike bo v Čatežu ves dan poskrbljeno za številne aktivnosti: drsanje na kar 600 m2 veliki ledeni nadkriti ploskvi, ustvarjalne delavnice za najmlajše, programi razvajanja v  Spa & Wellness centru, …

Dobre hrane, plesa in glasbe v Čatežu tudi ne manjka. Poleg klasičnega pustnega plesa z bogatimi nagradami za najboljše maske, bodo poskrbeli tudi za pustno kulinarično uživanje, kjer krofov, flancatov ne bo manjkalo, kot tudi drugih pustnih (mesnih) jedi ne.

Oaza dobrega počutja

Pozimi običajno namenimo več časa zase, za razvajanje in za najbližje. V teh hladnih zimskih dneh še kako prija obisk savne, a ne? V čateškem Savna parku se lahko razvajate v osmih različnih savnah, treh solarijih in bazenčkih.  V wellness centrih pa poskrbijo za nepozabne trenutke sprostitve ter razvajanja telesa in duha.

Izjemno privlačni so tudi počitniški paketi, npr. »Popoln družinski paket«: 2 polpenziona + 3 dni kopanja že od 259 € za DVA v Hotelu Toplice****; prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno! Priljubljen je tudi paket »Super družinske počitnice« v Čatežu: 2 polpenziona + 3 dni kopanja: že od 196 € za 2 osebi na paket. Prvi otrok do 12. leta ima 50 % popust, drugi otrok do 6. leta biva brezplačno! Družine se pogosto odločijo tudi za bivanje v prijetno opremljenih apartmajih***.

Živahen počitniški utrip na obali

V Aquaparku Žusterna bo ob številnih aktivnostih in dogodivščinah pestro tako otrokom kot tudi odraslim. Družine, ki se bodo odločile za oddih v času šolskih počitnic, bo zagotovo prepričal paket »Mini mini počitnice v Hotelu Žusterna***« –  3 polpenzioni + 4 dni kopanja že od 186 € / osebo na paket. Prvi otrok do 11,99 let in drugi otrok do 5,99 let BREZPLAČNO!

 

Dobrodošli na spletni strani www.terme-catez.si, kjer vsakdo najde nekaj zase.

 

 Zimske počitnice so razlog za počitek in zabavo.

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več