Hansgrohe, baby!

Hansgrohe, baby!

Hansgrohe kopalnica. Zadnjič sem imela priložnost videti ta linearni dizajn nove prhe Hansgrohe Raindance E. Za ljubitelje čistih, kvadratastih linij zagotovo super kopalnica. Pravijo, da gre za vrhunec v okolje sodobne, moderne kopalnice. V sodelovanju z ustvarjalci Phoenix Designa je znamka ustvarila tako imenovane nadglavne prhe, ki kombinirajo kvalitetne materiale s prefinjeno izvedbo. Posebnost omenjene prhe je tudi t. i. Air tehnologija, ki proizvaja kapljice, v obliki dežja. 

Nekdo bo rekel, da se v tej enako dobro umiješ kot v kakšni drugi, starejši, že malo odkrušeni. Že, že. A če preurejate stanovanje, zidate, vam veliko pomeni notranji design – saj veste kaj pravimo-luksuz ima mnogo obrazov-potem do kopalnice ne morete biti ravnodušni. Oba modela Hansgrohe Raindance E prh sta za vse ljubitelje elegance in prefinjenosti v kopalnici na voljo tudi z EcoSmart tehnologijo za varčevanje z vodo, ki ima pretok 9 litrov na minuto. Okolju odgovorna in prijazna poraba je vodilo omenjenih prh, ki na ta način stremijo h dolgoročni okoljski ozaveščenosti. Popolni kromirani pršilni disk pa se lahko odstrani za enostavno čiščenje.

Hansgrohe

Varčno zasnovan tuš

Veliko komponent Raindance E prhe nudi številne možnosti za postavitev področja za tuširanje, kar omogoča lažje izpolnjevanje strankinih želja. V primerih, kjer je edini vir vode prilagodljiva ročna prha, je Unica E set za prhanje – s ploskim, ostekljenim držalom za prho, drsnim držalom in ujemajočo se posodico za milo – elegantna rešitev. Pipa za prho je na voljo v dveh višinah; 1,50 metra je na primer popolna za družine z otroci ali za tuširanje med sedenjem.

Minimalistični dizajn Hangrohe Raindance E prh svojim strankam nudi idealno kombinacijo za nove armature Hansgrohe Metropol, Hansgrohe ShowerSelect sete in Hansgrohe ShowerTablet-e. To omogoča arhitekturi sobe, da ima individualen in zares unikaten dizajn. Ena možnost je na primer, da postavimo nadglavno prho in kontrolno enoto v kot ali izzven sredine, in s tem omogočimo večjo svobodo gibanja, hkrati pa priročno ločimo suhe in mokre prostore kopalnice. Jap, za nekoga je takle luksuz vreden greha, pardon, nakupa.

http://www.facebook.com/hansgrohe

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več