Select Page

Hansgrohe, baby!

Hansgrohe, baby!

Hansgrohe kopalnica. Zadnjič sem imela priložnost videti ta linearni dizajn nove prhe Hansgrohe Raindance E. Za ljubitelje čistih, kvadratastih linij zagotovo super kopalnica. Pravijo, da gre za vrhunec v okolje sodobne, moderne kopalnice. V sodelovanju z ustvarjalci Phoenix Designa je znamka ustvarila tako imenovane nadglavne prhe, ki kombinirajo kvalitetne materiale s prefinjeno izvedbo. Posebnost omenjene prhe je tudi t. i. Air tehnologija, ki proizvaja kapljice, v obliki dežja. 

Nekdo bo rekel, da se v tej enako dobro umiješ kot v kakšni drugi, starejši, že malo odkrušeni. Že, že. A če preurejate stanovanje, zidate, vam veliko pomeni notranji design – saj veste kaj pravimo-luksuz ima mnogo obrazov-potem do kopalnice ne morete biti ravnodušni. Oba modela Hansgrohe Raindance E prh sta za vse ljubitelje elegance in prefinjenosti v kopalnici na voljo tudi z EcoSmart tehnologijo za varčevanje z vodo, ki ima pretok 9 litrov na minuto. Okolju odgovorna in prijazna poraba je vodilo omenjenih prh, ki na ta način stremijo h dolgoročni okoljski ozaveščenosti. Popolni kromirani pršilni disk pa se lahko odstrani za enostavno čiščenje.

Hansgrohe

Varčno zasnovan tuš

Veliko komponent Raindance E prhe nudi številne možnosti za postavitev področja za tuširanje, kar omogoča lažje izpolnjevanje strankinih želja. V primerih, kjer je edini vir vode prilagodljiva ročna prha, je Unica E set za prhanje – s ploskim, ostekljenim držalom za prho, drsnim držalom in ujemajočo se posodico za milo – elegantna rešitev. Pipa za prho je na voljo v dveh višinah; 1,50 metra je na primer popolna za družine z otroci ali za tuširanje med sedenjem.

Minimalistični dizajn Hangrohe Raindance E prh svojim strankam nudi idealno kombinacijo za nove armature Hansgrohe Metropol, Hansgrohe ShowerSelect sete in Hansgrohe ShowerTablet-e. To omogoča arhitekturi sobe, da ima individualen in zares unikaten dizajn. Ena možnost je na primer, da postavimo nadglavno prho in kontrolno enoto v kot ali izzven sredine, in s tem omogočimo večjo svobodo gibanja, hkrati pa priročno ločimo suhe in mokre prostore kopalnice. Jap, za nekoga je takle luksuz vreden greha, pardon, nakupa.

http://www.facebook.com/hansgrohe

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.