Escobar kava vedno zadovolji

Escobar kava vedno zadovolji

Escobar je blagovna znamka kave, o kateri sploh ne dvomim, da ste slišali. Pa vendar je v vsaki kavarni ne dobite. Ker je nekoliko dražja in ker je ‘kavni’ lobi tudi v Sloveniji tako močan, da drži roke nad večino barov in kavarn. Kavarna Natura je nekoliko drugačna oziroma si zasluži več slave kot imam občutek, da jo ima. Njen lastnik Janez Boštner si je blizu centra za inštrukcije Horizont zamislil kavarno, v kateri imate občutek, da so ravnokar pripeljali sveže praženo kavo.

escobar

Lep ambient, odlične vonjave

Zanimiv interier in predvsem omamne dišave po kavi vas prepriča, da takoj zavzamete prostor in naročite eno od variant, ki jo nudi. Malo za šalo – da ne bo pomote – lastnik blagovne znamke Escobar ni Pablo Escobar, bolj znan kot narkomafijaš iz Kolumbije, dasiravno je Omar Escobar prav iz tistih koncev :). Pred časom sta z ženo Katjo poskrbela za prava atrakcijo, sta sta odprla prvo slovensko pražarno kave. Kako ne, saj je Omar poln znanja o kavi in osebnega poznanstva z lastniki plantaž. Vse o njihovi kavi najdete na njihovi spletni strani. Lastnik Kavarne Natura pa vam poleg okusne kave ponudi še posebne nasvete o espressu, ki jih morate prebrati. Kajti kava je že dolga stoletja čisti luksuz med užitki!

 

 

VONJ

Pred vsakim srkom 3x zarotirajte vsebino v skodelici. Uživajte v vonju, ki se sprošča iz kreme.

SLAJENJE

Če ne gre brez in pogrešate sladkor, ga dodajte polovico manj kot običajno. Pri nekaterih kavah to celo poveča sadnost okusa.

PIJTE V SRKIH

Srki naj bodo kratki, intenzivni in glasni, tako da se srk razprši v ustih. Preštejte do tri preden pogoltnete. Ne menite se za poglede ostalih, kmalu vam bodo sledili.

PIJTE POČASI

Nagrajeni boste z dodatno paleto okusov

POOKUS

Ko odhajate bodite pozorni na pookus. Če ste sledili napisanemu, bo pookus še dolgo vaš spremljevalec.

escobar

Vsak kotiček nekaj posebnega

V njegovi kavarni je Escobar še boljši 🙂 https://www.facebook.com/NaturaCafe2013

 

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več