Massimo DIPSTOR: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

Massimo DIPSTOR: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

Da bi razumeli Massimo linijo, poglejmo, kaj je DIPSTOR. Ime kakovostne v EU registrirane blagovne znamke, ki sta jo leta 2016 zaščitila Barbara in Damjan Marušić. Zgodba o razvoju sodobnega in inovativnega lesenega pohištva se je začela že prej, ko sta o njej samo razmišljala. Damjan je z ustvarjanjem pohištva začel že v študentskih letih, a očitno sta bila za trenutek, da ‘ideja postane meso’, potrebna točno določen trenutek, prostor in prava ekipa. DIPSTOR® Massimo je ena od pohištvenih linij, ki so bile razvite pod to blagovno znamko. Izdelki linije Massimo so patentirani. 

Linija Massimo obsega že več kot 15 izdelkov in stalno raste, se dopolnjuje ter razvija. Ponuja univerzalne konstrukcijske rešitve in sistem sestavnih delov, ki jih je na različne načine, z nekaj prilagojenimi detajli, mogoče sestaviti v različne lične in uporabne kose lesenega pohištva. Izdelki so iz masivnega lesa, vendar preprostih in dovršenih oblik. Preprosto jih je vzeti s seboj, saj se stol na primer pospravi v škatlo, ki po velikosti spominja na embalažo za pico. Izdelki so površinsko obdelani z naravnimi olji. Če se ob uporabi ali selitvi poškodujejo, jih je lahko popraviti in ponovno naoljiti. S primernim vzdrževanjem imajo dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. Sestavne dele je mogoče uporabiti na različne načine in ustvarjati nov kombinacije: ko mladinska soba postane nepotrebna, so elementi uporabi za kuhinjo.

Pohištvo Massimo je izbira

Izdelki so dovolj robustni in hkrati elegantni, da lahko sodijo tako v vaško kot v mestno okolje. Odražajo preplet tradicije in sodobnosti.

Stol DIPSTOR® Massimo Osnovni 1:

Stol Osnovni 1 je preprosto lep. Po izgledu klasičen kuhinjski stol. Odlikuje ga enostavno sestavljanje. Dobro se počuti v kuhinji, jedilnici ali na terasi.massimo

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

Stol DIPSTOR® Massimo Osnovni 2:

Stol Osnovni 2 je enostaven. Kot sorodnika Osnovnega 1 ga odlikuje enostavno sestavljanje, trdnost in stabilnost. Prav tako se dobro počuti v kuhinji, jedilnici ali na terasi. V svoji manjši različici kuka v otroško sobo in v vrtce! Srednja velikost je primerna za šole.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

Stol DIPSTOR®  Massimo Zložljivi 3:

Stol Zložljivi 3 je štokrle. Lahko se prelevi v mizico. Zložen potrebuje le nekaj centimetrov široko špranjo, da se skrije vanjo.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

Stol DIPSTOR®  Massimo Zložljivi 4:

Zložljivi 4 je zložljiv jedilniški stol. Edinstven. Dobro se poda tudi terasam.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 1:

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 1 je izjemno stabilen zložljiv stol. Je idejni vodja linije zložljivih stolov Massimo. Odlikuje ga funkcionalnost in najbolj enostavno zlaganje, kar omogoča ožji naslon.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 2:

Zložljivi 2 je izjemno stabilen zložljiv stol. Širši naslon kot pri Zložljivem 1 je lahko udobnejši in ponuja več svobode pri njegovem oblikovanju. Pri osnovni različici je odprtina za oprijem pri prenosu ljubezniva. S pridihom alpske tradicije.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Miza DIPSTOR® Massimo Osnovna 1:massimo

Miza Osnovna 1 je lepa in praktična. Lahka in stabilna kuhinjska miza se dobro počuti tudi v restavraciji. Zaradi tanke mizne plošče in konstrukcijske zasnove omogoča udobno sedenje pri mizi.

 

Miza DIPSTOR® Massimo Osnovna 2:

Miza Osnovna 2 je vitka in elegantna. V jedilnici skoraj lebdi. Zaradi tanke mizne plošče in konstrukcijske zasnove omogoča udobno sedenje pri mizi.

massimo

Massimo je zgodba o posebnem pohištvu.

Nekaj o zgodovini stola tu, sicer pa – Vas zanima še kakšen članek na portalu? Brskajte TULE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več