DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

DIPSTOR je ime kakovostne v EU registrirane blagovne znamke, ki sta jo leta 2016 zaščitila Barbara in Damjan Marušić. Zgodba o razvoju sodobnega in inovativnega lesenega pohištva se je začela že prej, ko sta o njej samo razmišljala. Damjan je z ustvarjanjem pohištva začel že v študentskih letih, a očitno sta bila za trenutek, da ‘ideja postane meso’, potrebna točno določen trenutek, prostor in prava ekipa. DIPSTOR® Massimo je ena od pohištvenih linij, ki so bile razvite pod to blagovno znamko. Izdelki linije Massimo so patentirani. Bodite pozorni na DIPSTOR, saj je to zgodba o izjemnem potencialu.

Linija Massimo obsega že več kot 15 izdelkov in stalno raste, se dopolnjuje ter razvija. Ponuja univerzalne konstrukcijske rešitve in sistem sestavnih delov, ki jih je na različne načine, z nekaj prilagojenimi detajli, mogoče sestaviti v različne lične in uporabne kose lesenega pohištva. Izdelki so iz masivnega lesa, vendar preprostih in dovršenih oblik. Preprosto jih je vzeti s seboj, saj se stol na primer pospravi v škatlo, ki po velikosti spominja na embalažo za pico. Izdelki so površinsko obdelani z naravnimi olji. Če se ob uporabi ali selitvi poškodujejo, jih je lahko popraviti in ponovno naoljiti. S primernim vzdrževanjem imajo dolgo življenjsko dobo in veliko uporabno vrednost. Sestavne dele je mogoče uporabiti na različne načine in ustvarjati nov kombinacije: ko mladinska soba postane nepotrebna, so elementi uporabi za kuhinjo. Pohištvo DIPSTOR® Massimo zlepa ni za odpad.

Izdelki so dovolj robustni in hkrati elegantni, da lahko sodijo tako v vaško kot v mestno okolje. Odražajo preplet tradicije in sodobnosti. http://www.dipstor.si/izdelki/linija-massimo

Stol DIPSTOR® Massimo Osnovni 1:

Stol DIPSTOR® Massimo Osnovni 1 je preprosto lep. Po izgledu klasičen kuhinjski stol. Odlikuje ga enostavno sestavljanje. Dobro se počuti v kuhinji, jedilnici ali na terasi.massimo - Car lesa DIPSTOR MSSO1 sl2 201x300 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Stol DIPSTOR® Massimo Osnovni 2:

Stol DIPSTOR® Massimo Osnovni 2 je enostaven. Kot sorodnika Osnovnega 1 ga odlikuje enostavno sestavljanje, trdnost in stabilnost. Prav tako se dobro počuti v kuhinji, jedilnici ali na terasi. V svoji manjši različici kuka v otroško massimo - Car lesa DIPSTOR MSSO2 sl1 201x300 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomadesobo in v vrtce! Srednja velikost je primerna za šole.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Stol DIPSTOR®  Massimo Zložljivi 3:

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 3 je štokrle. Lahko se prelevi v mizico. Zložen potrebuje le nekaj centimetrov široko špranjo, da se skrije vanjo.massimo - Car lesa DIPSTOR MSSZ3 sl1 201x300 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Stol DIPSTOR®  Massimo Zložljivi 4:

Stol DIPSTOR® z nasloni za roke

Massimo

Zložljivi 4 je zložljiv jedilniški stol. Edinstven. Dobro se poda tudi terasam.

massimo - Car lesa DIPSTOR MSSZ4 sl1 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomadeOsnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 1:

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 1 je izjemno stabilen zložljiv stol. Je idejni vodja linije massimo - Car lesa DIPSTOR MSSZ1 sl1 201x300 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomadezložljivih stolov Massimo. Odlikuje ga funkcionalnost in najbolj enostavno zlaganje, kar omogoča ožji naslon.

Osnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Stol DIPSTOR® Massimo Zložljivi 2:

Stol DIPSTOR®

Massimo

Zložljivi 2 je izjemno stabilen zložljiv stol. Širši naslon kot pri Zložljivem 1 je lahko udobnejši in ponuja več svobode pri njegovem oblikovanju. Pri osnovni različici je odprtina za oprijem pri prenosu ljubezniva. S pridihom alpske tradicije.

massimo - Car lesa DIPSTOR MSSZ2 sl1 201x300 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomadeOsnovna različica je iz masivnega lesa polparjene bukve, oljena.

 

Miza DIPSTOR® Massimo Osnovna 1:massimo - Car lesa DIPSTOR MSMO18080 sl1 201x300 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

Miza DIPSTOR® Massimo Osnovna 1 je lepa in praktična. Lahka in stabilna kuhinjska miza se dobro počuti tudi v restavraciji. Zaradi tanke mizne plošče in konstrukcijske zasnove omogoča udobno sedenje pri mizi.

 

Miza DIPSTOR® Massimo Osnovna 2:

Miza DIPSTOR® Massimo Osnovna 2 je vitka in elegantna. V jedilnici skoraj lebdi. Zaradi tanke mizne plošče in konstrukcijske zasnove omogoča udobno sedenje pri mizi.

massimo - Car lesa DIPSTOR MSMO280160 sl1 - DIPSTOR® Massimo: Pohištvo za mesto, vas in urbane nomade

 

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.