Daljše trepalnice? Ne nujno

Daljše trepalnice? Ne nujno

Kako naj dobim daljše trepalnice?

Daljše trepalnice, želja številnih žensk. Dermaluxe Lash (prej poznan tudi pod imenom NutraLuxe Lash) ni maskara, ki bi trepalnice navidezno podaljšala in jim povečala volumen, temveč je izdelek, ki pospešuje in krepi njihovo rast. Pri meni se ta opis omenjenega izdelka ni obnesel. Le denarnica se je stanjšala. Luksuz, ki to ni. Vsaj po mojem mnenju.

daljše trepalnice

Kdaj so dovolj dolge in kaj smo za to pripravljene storiti?

Daljše trepalnice si želim že dlje časa. Zato sem se nekaj časa spogledovala z izdelkom, preden sem ga kupila. Dejstvo, da imam res kratke trepalnice, pa še te so svetle, je že dolgo časa moja bolečina. In kot vse ženske in dekleta z mojim problemom, sem prebrala deklaracijo od začetka do konca. In na njej piše: Izdelek je namenjen za nanašanje na veke. Spodbuja procese obnavljanja trepalnic. Kratke, šibkejše, krhke in tanke trepalnice postanejo z redno uporabo daljše, gostejše in močnejše v samo nekaj tednih.

Hm, torej bi moralo nanašanje po mesecu ali mesecu in pol že pokazati svoje rezultate? Bodo daljše trepalnice uresničitev? Pa jih ni. Za vsak slučaj sem se pred začetkom nanašanja še fotografirala. In vprašale kolegice, kajti sama sebe vidim v ogledalu vsak dan in sem morda pristranska. Po porabi izdelka sem ponovno prebrala opis izdelka, če morda nekje med vrsticami piše, da ne deluje na vse uporabnice. V glavnem, bom zaključila drugače. MENI ni pomagalo, le 40 evrov sem na ta način vrgla proč. Srčno upam, da drugim pomaga.

In kaj vsebuje izdelek, ki ga naredijo v Dermaluxe d.o.o. iz Celja? Menda je med sestavinami tudi taka, ki naj bi jo bolje poznali bolniki z glavkomom. Pri njih so namreč (menda) povsem slučajno odkrili, da so se jim pri zdravljenju glavkoma nenavadno podaljšale trepalnice. Zanimivo. Imam kolegico s hudo obliko glavkoma, pa ima tako kratke trepalnice, da je težko imeti krajše. Tisto, kar človek pričakuje pri takem izdelku s tako ceno in ki ima celo v imenu ime luxe, je da učinkuje. Očitno nekateri izpademo iz tega kroga.

Tule najdete dodatne informacije:

Pridobivanje informacij je pomembno

Ne pozabimo. Ženske si krasimo in podaljšujemo trepalnice, ker želimo bolj ugajati. Sebi ali drugim. A v bistvu to ni namen trepalnic. Trepalnice preprečuje, da delci ki so v okolju, kot so prah na primer, ne bi zašli v oko posameznika, saj lahko to povzroča bolečine in možno okužbo. Daljše trepalnice pa so zgolj naša želja, ki v svetu mode, lepote in brezhibnosti vodi naše nakupe.

VAS ZANIMA ŠE KAKŠEN ČLANEK? TULE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.