Chic Interier slavnostno odprl vrata

Chic Interier slavnostno odprl vrata

Chic Interier v Celju je pred kratkim v povsem novi in osveženi podobi odprl nov salon keramike in sanitarne opreme. Na slavnostni otvoritvi so svojim strankam predstavili novosti in trende iz področja kopalniške opreme ter za vse poslovne partnerje izvedli tudi celovit ogled novega prodajnega salona. Zbrana družba je bila tako nad novo ponudbo, izbiro in kakovostjo profesionalnih blagovnih znamk več kot navdušena.

Podjetje in trgovina

Chic Interier

je na slovenskem tržišču prisoten že dalja časa, toda pod novim vodstvo, široko izbiro priznanih svetovnih blagovnih znamk in v celostno prenovljeni grafični podobi šele od leta 2018. Takrat je omenjena blagovna znamka vstopila na slovenski trg pod blagovno znamko priznanega hrvaškega ponudnika kopalnic in kopalniške opreme, ABC Interier. Ta je na hrvaškem tržišču prisoten že več kot 30 let, kot vodilni in največji ponudnik tovrstnega asortimana. In sedaj je za vse ljubitelje udobja, elegance in široke izbire ponudba blagovnih znamk za kopalniško opremo in keramiko tovrstna izbira dostopna tudi pri nas. Novo ponudbo in obnovljene prodajne prostore so tokrat predstavili izbrani, poslovni javnosti.

Eleganca, glamur in široka paleta priznanih blagovnih znamk

S salonom tako v Celju kot Ljubljani blagovna znamka Chic Interier pokriva celotno Slovenijo, z ekipo več kot 15-ih strokovnjakov pa svojim strankam nudijo celovito podporo tako pri izbiri kot strokovnem svetovanju.

Kadar želite, da bi vašo kopalnico občudovali tudi drugi, naj velja pravilo, da izberete le najboljše. Visoka kakovost, celovit izbor, široka ponudba in profesionalen pristop. Chic Interier tako predstavlja najboljšo izbiro za vaš dom in popolno ureditev vaše sprostitvene oaze. Kjer si prefinjenost in kakovost podata roko in z nenehno nadgradnjo ponudbe ponujata svojim strankam le najboljše.

chic interier

Chic odslej prenovljen v Celju.

Otvoritveni dogodek tudi uradno podprl vrata prenovljenega salona

Ob uradni in slavnostni otvoritvi salona so za vabljene poslovne stranke pripravili le najboljše. Popolnost doživetja je pridala tudi posebna zabava, ki je potekala pred samim salonom in na kateri so se zbrani gostje zabavali ob zvokih DJ-a, dobri hrani in pijači. Kot posebna animacija za vabljene goste je potekala tudi poslikava telesa kar v salonu, kjer se je na ženskem modelu izpisal napis Chic in goste presenetil v vsej svoji podobi.

Namen otvoritve prenovljenega salona je bilo poslovnim strankam predstaviti popolnoma prenovljene poslovne prostore, katere so vključili celovito in eno največjih izbir kopalniške opreme in keramike. Nov salon tako danes stranka pozdravlja na lokaciji Bežigrajska cesta 9, 3000 Celje, vsak dan, tudi ob sobotah.

Bodite tudi vi del Chic Interier zgodbe in izberite ponudnika, ki s vsakodnevnim kreiranje inovativne in avantgardne ponudbe postavlja smernice in temelje na področju razvoja in ponudbe, tako sanitarne opreme kot keramike.

Obiščite Chic Interier spletno stran

 O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.