Butler je vsega kriv, pravijo!

Butler je vsega kriv, pravijo!

Z lastnim butlerjem v gore – storitve na smučišču, kot jih nudijo le na Turracher Hohe v Avstriji. Smučate, postanete žejni in vas sredi smučišča postreže butler. In to celo s šampanjcem. Luksuz na nadmorski višini 1763 metrov v pogorju Nockberge, ki je dosegljiv celo povprečnemu Slovencu.

butler - marktlalm turracher hc3b6he 21 - Butler je vsega kriv, pravijo!

Prekrasno!

Butler, ki te osebno postreže na smučišču? Zgodba je taka:tisti, ki smučamo, se ponavadi vračamo na ‘kraj zločina’ oziroma tja, kjer se je vse začelo in kjer nas zimsko veselje odnese v občutja polnega adrenalina. Mnoga zimska letovišča se za goste borijo z raznimi triki, marketinškimi potezami, kakovostjo in pestrostjo ponudbe, ki bo tako dobra, da boste o njej sanjali pred in po dogodivščini. Turracher Höhe je zaradi svoje visoke lege med najbolj zanesljivo zasneženimi smučarskimi središči v Avstriji. Skupaj 42 km vedno zasneženih prog, ki segajo do nadmorske višine kar 2205 metrov, navduši tako smučarje kot tudi deskarje po snegu. Mlajši športniki se bodo izživeli v parku Snowpark (ki je postal tudi središče za Freestyle) in na progi Funslope, otroke bodo recimo razveselili avanturistični spusti po novi progi Kidsslope. Ljubitelji narave uživajo v dolgih progah za tek na smučeh in v samotnih gorskih jezerih, ki pozimi popolnoma zamrznejo, do njih pa vodijo čudovite zimske poti.  Tisti zasvojeni z adrenalinom pa si lahko privoščijo vodene izlete z motornimi sanmi in sanmi s pasjo vprego s sibirskimi haskiji. Mislim, da je več kot očitno, da to smučarsko območje pozimi 2016 ni bilo zastonj izbrano za »Najboljše smučarsko središče z do 60 km prog« na spletnem mestu Skiresort.de – največjem portalu z ocenami smučišč na svetu.

Obsežni storitveni program smučarskih butlerjev je za goste, ki prenočujejo v lokalih z znakom metuljčka, brezplačen že od prvega večera.  Dopust se tako začne z ekskluzivnim safarijem, kjer vas preseneti butler s penino, z izletom ob polni luni ali z izletom v derezah (ves program najdete na http://www.turracherhoehe.at).

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, žena, mati, večna optimistka in iskalka boljšega jutri.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več
Pridružite se nam

Pridružite se nam

Bodite obveščeni o novostih, zanimivostih in novih zapisih LUKSUZ.

Zasebnost

Za dokončanje potrebujete le še potrditi vaš e-naslov, na katerega smo vam poslali sporočilo.