Brazilke, ki se začnejo na H

Brazilke, ki se začnejo na H

Brazilke, ki jih obuješ

Brazilke? Absolutno. Pripravljena sem na poletje, pa čeprav še diši po zimi. Nedavno je bila v ekskluzivnem, brazilsko urejenem razstavnem prostoru predstavljena najnovejša kolekcija obutve svetovno znane blagovne znamke Havaianas, ki se ji ne da upreti. Skozi prijetno druženje z vodilnimi modnimi novinarji in uredniki je blagovna znamka Havaianas ob ritmih bossa nove priklicala veselje toplih dni, ki jih že nestrpno pričakujemo. Ob tej priložnosti je Slovenijo obiskala predstavnica podjetja iz Brazilije.

Kolekcijo za pomlad–poletje močno navdihujejo sodobni ljudje, ki so nenehno v gibanju in jim Havaianas v letu 2017 želi sporočiti, da upočasnijo in uživajo v lepoti vsakega trenutka življenja. Havaianas nam za leto 2017 prinaša številne nove linije in dizajnerska sodelovanja, ki vnašajo optimistični brazilski duh na vsa področja življenja. Znane in patentirane japonke Havaianas, narejene iz naravne gume, bodo to sezono zaznamovale z velikim številom stilskih in barvnih različic. Ne glede na to, ali boste izbrali boho ali etnične tiske, kovinske ali biserovinaste zaključke, romantične cvetlične vzorce ali enobarvno eleganco, vas bosta njihova priznana kakovost in udobje spremljala vse poletje, in to v prav vsaki modni avanturi.

Prihaja poletje? Brazilke vabijo v vroče kraje. Brazilke na H.

Dizajnerska sodelovanja, kot tista z Disneyjem, s franšizo Star Wars ali z znanim brazilskim umetnikom Ricardom Negrom, bodo s svojimi grafikami, ki se jim ne da upreti, narisala nasmeh na številna stopala. Poleg tega, da je ambasador »casual« stila, blagovna znamka Havaianas to sezono posebej nagovarja tiste, ki živijo aktivno in pustolovsko življenje. Dinamična kolekcija športnih sandalov in japonk se trdno prilega na stopalo za popolno svobodo gibanja pri deskanju, hoji ali pri kateri koli izbrani dejavnosti. Brazilke so na videz preproste, a v bistvu zelo dovršene.

havaianas

Novinarka Sonja Javornik in moja malenkost

Največje novosti, celo za najbolj vnete ljubitelje blagovne znamke, prinaša kolekcija Espadrilla, ki bo tudi letos prevladovala s »streetstylom«. Z izrazitimi barvami in zanimivimi vzorci se bodo Espadrille v izvedbi Havaianas popolno kombinirale z vsakim spomladanskim »outfitom«. Žensko stran je navdušil zlasti model Origine Slim z graciozno vezavo okrog gležnja in ženstvenimi, skoraj baletnimi linijami. S kolekcijo blagovne znamke Havaianas, ki je bogata in polna domišljije, nestrpno pričakujemo neskončno tople in zapeljive dni pomladi in poletja. Brazilke za vsako leto 🙂

https://www.havaianas-store.com/en

 

VAS ZANIMA še kakšen članek? TULE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več