Boudoir portret mojstra fotografije-Tadej Tonka

Boudoir portret mojstra fotografije-Tadej Tonka

Boudoir portret je posebna storitev, za posebne trenutke, ki zahtevajo svoj čas, znanje fotografa, veliko predpriprave. To ni fotografija mimogrede, ki jo nekdo stisne s fotoaparatom ali z mobilcem, čeprav marsikateri telefon dela dobre slike. To je fotografija, ki jo naredite s posebnim namenom in je tudi ne zna narediti vsakdo. Za rokav smo pocukali fotografa, ki je mojster v svojem poslu in ga povprašali, kaj so posebnosti glamur oziroma boudoir fotografij. Marsikdo ga pozna, ker mu je posnel pravljične trenutke njegove poroke. Gospe in gospodje, Tadej Tonka.

 

Najprej bi lahko rekli, da je glamur portret urejena in glamurozno stilirana fotografija, drznili bi si celo reči malce neobičajno. »Fotografi v bistvu uporabljamo kombinacijo tehnik kozmetike, razsvetljave in stilskega ambienta, da bi dobili privlačno podobo. Fotografije pa so potem posnete na način, ki so bližje modnim fotografiranjem. Ozadja, poze, pogledi in styling definirajo fotografijo in njen izgled. Včasih fotografiranje vključujejo portrete “boudoir”, pogosteje pa kombinacijo portretnega in boudoir fotografiranja. Namenjeno je tistim, ki se želijo na svojih portretih pokazati v najboljši  luči,« pojasni Tadej.

Boudoir, glamur, luksuz, odličnost v okvirju

Boudoir fotografija je ena izmed mnogih zvrsti fotografije, ki prikazuje lepoto človeškega telesa  (bodisi ženskega ali moškega ) skozi fotografove oči, pri čemer glavno vlogo igra svetloba luči in senc. Je intimno darilo vam drage osebe, lahko je darilo, ki si ga privoščite sami sebi, ker enostavno želite, da polici ali steni imeti fotografijo, ki vas ali vašega bližnjega predstavlja soju odličnosti.

Pri Tadeju fotografiranje poteka posamezno ali skupaj s partnerjem oziroma družino. Skupaj boste zabeležili nepozabne trenutke, ustvarili fotografije ali video, ki vedno znova in znova vzamejo dah, romantičnimi, nostalgičnimi in enostavno prelepimi podobami v posebnem ambientu, ki je namenjen predvsem stilski preobrazbi. Koliko časa traja? Odvisno od izbranega paketa seveda, ampak recimo od ene do treh ur. Profesionalno Boudoir fotografiranje namreč obsega: pogovor z stranko, napotke in poučevanje o poziranju, profesionalno fotografiranje, osnovni pregled in analiza posnetega materiala. Resen projekt torej.

Fotografinja ali fotograf najkasneje (v roku 7-14 dni) izbrane fotografije še računalniško obdela in dogovorjeno število fotografij visoke ločljivosti prejmete na Usb-ju na svoj naslov. Možne so tudi druge oblike izdelave: foto knjiga, fotografija v okvirju ali na platnu, ipd. Da ne bo pomote, cena fotografiranja ne zajema storitve frizerja, vizažista ali stilista! Stranka lahko njihove storitve po predhodnem dogovoru in proti doplačilu naroči.

Za koga je primerna Boudoir fotografija? Za vse, ki cenijo lepoto v objektivu, predvsem pa za vsako žensko, ki si želi počutiti ženstveno, lepo in zapeljivo. In to ovekovečiti za vse časa v okvir.

 

Vse dodatne informacije dobite po mailu info@porocnofotografiranje.si

www.porocnofotografiranje.si

fb: https://www.facebook.com/porocnafotografija

tw: https://twitter.com/fotografporocni

ig: https://www.instagram.com/porocnifotograf

boudoir

Ko vas v objektiv ujame Tadej Tonka, ste videti takole…

Boudoir fotografija skozi objektiv poročnega fotografa po imenu Tadej Tonka je fotografija, ki bo presegla vaša pričakovanja. Toplo priporočam.


Ekološka alternativa plastičnim ščetkam. BeFresh. Ekološke, specializirane trgovine in zasebne lekarne. Vsebina promocijske narave.

 

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več