BeFresh zobna ščetka je zgodba o odgovornosti

BeFresh zobna ščetka je zgodba o odgovornosti

Ekološka izbira z beFresh

BeFresh zobna ščetka ni še ena v vrsti številnih ščetk. Eko ščetka iz 100% MOSO bambusa je namenjena vsem ekološko ozaveščenim in bolj zahtevnim uporabnikom kvalitetnega čiščenja zob in dlesni. Zaradi gostih ščetin zobe temeljito očisti, je brez toksina BPA, ščetine pa so narejene po FDA standardih. Pisana je na kožo sodobnemu, mobilnemu, ekološko ozaveščenemu človeku, ki se zaveda pomena ohranjanja narave, si trudi zmanjšati porabo izdelkov plastičnega izvora in se izogiba zdravju škodljivim sestavinam. In vsem, ki se zavedajo velikega pomena ustne nege seveda. BeFresh gleda v prihodnost.

BeFresh je slovenska blagovna znamka, ščetka pa narejena po željah ter navodilih lastnice blagovne znamke in podjetja Ansur trade. BeFresh je sinonim za svežino, trajnost in odgovornost. Zgodba o beFresh ščetkah ima svoj namen, ki je izrazito trajnostno naravnana, poleg tega se zaveda velikega pomena kakovostne in redne nege zob ter ustne votline. Izdelek, ki so ga predhodno testirali naključno izbrani, je naletel na odlične odzive. Zakaj torej izbrati prav to ščetko? Spletna trgovina beFreshhttps://www.befresh.si/

Zobna ščetka beFresh:

befresh

Atraktivna alternativa povsem plastičnim ščetkam je beFresh zobna ščetka.

  • ima 100% biološko razgradljiv ročaj
  • ne vsebuje nevarnega toksina BPA
  • srednja trdnost zobnih ščetin omogoča temeljito čiščenje, a zob ne poškoduje
  • zapakirana je v biološko razgradljivo kartonasto škatlico
  • ima ergonomsko obliko za lažji prijem
  • oblika ščetin doseže tudi bolj skrite zobne predele
  • ima atraktiven, barvit videz ščetin iz kakovostne PA610 mase, namenjene posebej za zobne ščetke
  • MOSO bambus ima protimikrobne lastnosti
  • je kakovosten izdelek, preverjen s strani inštituta Bureau Veritas, vodilnega ponudnika storitev na področju certificiranja, preskušanja in kontrol. Izdelek je skladen z evropsko uredbo REACH.

Vsak posameznik lahko doprinese k trajnosti

Politika trajnosti se v postopkih razvoja premika počasi; se pa. Zavedajoč se velikega bremena onesnaževanja, kamor sodijo tudi plastični izdelki, se ljudje počasi prebujajo in iščejo okolju prijazne alternative. Večina svetovnega prebivalstva si še vedno ščetka zobe z običajnimi plastičnimi zobnimi ščetkami. Tako se na smetiščih znajde na milijone ščetk, ki se zaradi materiala ne razgradijo. Ščetka beFresh z bambusovim ročajem je ekološka alternativa običajnim ščetkam, a kar je prav tako pomembno je, da uporabniku omogoča enako kakovostno čiščenje zob in dlesni.

befresh

Bambus velja za enega najtrših naravnih materialov.

Vir te konkretne ščetke je moso bambus iz pokrajine Zhejiang, ki raste hitreje kot katerakoli druga rastlina. Obnavlja se že z minimalno količino dežja in brez uporabe škodljivih pesticidov. Za bambus velja, da je eden najbolj naravnih materialov, saj vsebuje naravno antibakterijsko zaščito, kar pomeni, da ga ni potrebno gnojiti za njegovo rast. Uporabljeni bambus je torej trajnostno pridelan. Zanimivo je tudi, da se pande ne prehranjujejo z moso bambusom, torej jim ne jemljemo vira prehrane. Zobna ščetka beFresh ima ročaj iz moso bambusa, ki je biorazgradljiv, torej z uporabo le-tega sami vplivamo na zmanjšanje velike količine plastičnih proizvodov. Proizvajalec beFresh ščetk ima certifikat FSC za odgovorno gozdarjenje.

Ščetka beFresh za sodoben življenjski slog

Odnos do zdravja, okolja, gibanja in potovanja se spreminja z neverjetno naglico. Kar je bilo ljudem 50 let nazaj povsem nepomembno, temu danes posvečamo veliko pozornosti. Sodoben, v prihodnost zazrt človek je danes precej bolj okoljsko ozaveščen. Išče alternative, ki bodo ohranjale naravne danosti. Skrbi ga lastno zdravje, življenjski slog skuša prilagoditi atributom zdravega prehranjevanja in gibanja. Kolikor se da, se skuša izogibati nevarnim snovem, razvadam, pretiravanju. Je zelo mobilen; ves svet je postal bolj dosegljiv za osebna in poslovna potovanja.

Vse to simbolizira zobna ščetka beFresh. Ker jo po uporabi lažje zavržemo, jo poiščejo vsi, ki veliko potujejo. Poslovneži, turisti, študentje, avanturisti. Ker je biorazgradljiva, jo najdejo naravoljubci. Ker dokazano ne vsebuje toksina bisfenol-A (BPA) in ustreza visokim standardom FDA (Agencija za hrano in zdravila), po njej posežejo tisti, ki se izogibajo zdravju nevarnim snovem, pa tudi vegani, katerih življenjski moto je odgovornost do narave in življenja samega.

befresh

Fotografije ščetk beFresh so bile posnete v Best Western Premier Hotel Slon. Keramičen lonček, posebej za ščetke, umetnice Barbare Jemec.

Zdravi zobje so naložba

Danes se zobem, pravilnemu in rednemu čiščenju zob in dlesni, posvečamo precej več. Kultura ustne higiene se izboljšuje. Morda se ljudje malo premalo še zavedajo, da kupljena zobna ščetka ni za vse življenje, po priporočilu večine naj bi se menjava na tri mesece. BeFresh zobno ščetko po uporabi operite in rahlo obrišite, da se ročaj iz bambusa hitreje posuši. Na neumiti ščetki se lahko nabere umazanija, ki ne samo, da je neprivlačna ampak tudi škodljiva za ustno votlino, saj lahko predstavlja gojišče bakterij.

befresh

Naraven, ergonomski ročaj, odlične zobne ščetine – za okoljsko ozaveščene, za popotnike, za zahtevne uporabnike.

Projekt je bil že od začetka drugačen

Zgodba o beFresh ščetkah je zanimiva tudi zaradi drugačnega pristopa. Pri uvodnih promocijskih fotografijah je sodelovala ekipa odličnih strokovnjakov na svojem področju. Fotografije je posnel Primož Lavre, dolgoletni fotograf in mojster detajlov, ki je nedavno sodeloval tudi pri pripravi razprodane knjige Drožomanija in sicer v hotelski sobi in kopalnici odličnega ljubljanskega hotela Best Western Premier Hotel Slon, ki ga izjemno vodi direktor Gregor Jamnik. Energičen nasmeh Hermine Steržaj, ki vodi podjetje Obrni se name in strankam poenostavi pot do primerne svečane ali vsakodnevne garderobe, je bil kot nalašč. OBRNI SE NAME.

Brez vizažistke, znane Martine Vrhovnik, ki je nedavno praznovala tudi 10-obletnico svojih Tspot studijev senzualnega plesa, fotografije ne bi bile enake. TSPOT. Za detajle na fotografiji in zaokroženo celoto zgodbe pa sta poskrbeli Kamničanki Barbara Jemec, mojstrica keramičnih umetnin BARBYPOTTERY in Danijela Dakic Kojadinovic, ki se ukvarja z izdelavo unikatnih torbic in nahrbtnikov Danijela Style. DANIELASTYLE.

befresh zobna ščetka

BeFresh ščetka – nikamor brez nje. Torbico zanjo je izdelala Danijela. Model je Hermina Steržaj.

befresh

Slovenska blagovna znamka beFresh predstavlja odlično, novo generacijo zobnih ščetk.

befresh

FSC pomeni certifikat odgovornega ravnanja z bambusovim nasadom.

Kaj je bambus? VEČ

!!!!!!!!KJE LAHKO KUPITE beFresh ZOBNO ŠČETKO?

Zasebna lekarna Brod-Barbka Babnik, Tacenska 120, Ljubljana, https://www.prvalekarna.com/

V trgovini Alaja, Vodnikova cesta 123a, 1000 Ljubljana, www.alaja.si

V trgovini Zakladi narave, Vodnikova, TPC Koseze Ljubljana, www.zakladinarave.si

V Lekarni pri Kranjskem orlu, Tomšičeva ulica, Kranj, https://www.facebook.com/lekarnakranj/

V trgovini Avena, Prešernova 25, Ljutomer, www.avena.si

V spletni lekarni Žužemberk https://www.moja-lekarna.com/befresh-biorazgradljiva-zobna-scetka-1-scetka

V vseh BIOTOPIC trgovinah po Sloveniji, www.biotopic.si

Biotopic Celje, Glavni trg 10, 3000 Celje

Biotopic Europark Maribor, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor

Biotopic Citycenter Celje, Mariborska 100, 3000 Celje

Ekološka Trgovina Ajda, Glavni trg 23, Maribor, https://www.facebook.com/ajdatrgovina/, (02) 250 20 23

Kje se še skriva beFresh zobna ščetka?

Spletna trgovina BioFamily, https://www.biofamily24.com/si/, 041 225 757

Zasebna Lekarna Bistrica v Domžalah, MGC Bistrica, http://www.mgc-bistrica.si/lekarna/, 08 205 48 58

Ekološka trgovina Sončnica, Murska Sobota, Obrtna ulica 26, https://www.soncnica.si/, (02) 526 1639

Ekološka trgovina Hiška zdravja, Šaleška ulica, Velenje, https://www.facebook.com/hiska.zdravja/, 064 226 966

Ekološka trgovina Nataša.narava, Partizanska ulica 34, Sežana,  https://www.facebook.com/Nataska77/, 051 494 487

Vitacare BIO market, Šmartinska 152, BTC, Ljubljana, https://vitacare.si/

Ekološka trgovina Nataša narava, Partizanska ulica 34, Sežana, https://www.facebook.com/Nataska77/

Ekološka trgovina Hiška zdravja, Šaleška 21, Velenje, https://www.facebook.com/hiska.zdravja/

Ekološka trgovina Zlata ptička, Šutna 2, Kamnik, https://www.zlatapticka.si/

Ekološka in zeliščna trgovina Sivka, Frankovo naselje 67, Škofja loka, http://trgovinasivka.si/

Ekološka trgovina Suzana, Ulica Staneta Žagarja 2b, Radovljica, https://www.facebook.com/pages/category/Medical—Health/Trgovina-Suzana-588984047896535/

Ekološka trgovina Amara, Flora d.o.o., Kidričeva 25, Rogaška Slatina, 03 819 22 34

Ekološka trgovina Sonce, Flora d.o.o., Vetrinjska 18, Maribor, 02/2282260

Zasebna Lekarna Melisa Škofije, https://www.facebook.com/LekarnaSkofije/, (05) 654 01 10, https://lekarna-skofije.si/?fbclid=IwAR1rLWokvPlgvQ_tJiKz-Hu1AUPrTEOdJITfEclSt5OngMpxQeGC-EZ-iPo

Ekološka prodajalna Zrno do Zrna, Trubarjeva 8, Ljubljana, (01) 430 55 55, https://www.facebook.com/pages/category/Specialty-Grocery-Store/Zrno-do-zrna-trgovina-z-ekolo%C5%A1kimi-izdelki-259092567854366/

Zasebna Lekarna Komenda, Zadružna ulica 9, Komenda,  01-8341325, http://lekarna-komenda.si/

Zasebna Lekarna Vir pri Domžalah, Čufarjeva ulica 23, 1230 Domžale, (01) 724 45 82

BeFresh zobna ščetka vas čaka!!!!

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več