Bambus ščetke in palčke

Bambus ščetke in palčke

Bambus je izbor znamke beFresh, ki je slovenska blagovna znamka podjetja Ansur trade d.o.o. beFresh je sinonim za svežino, trajnost in odgovornost. Zgodba o beFresh izdelkih ima svoj namen, ki je izrazito trajnostno naravnana, poleg tega se zaveda velikega pomena kakovostne osebne nege. Okolju prijazna bambus zobna ščetka in bambus razgradljive ušesne palčke beFresh.

Razgradljivi izdelki iz bambusa

beFresh gleda v prihodnost, zato je njegova naloga tudi osveščati. Ste vedeli, da se vsak dan po svetu zavrže več kot 800 tisoč plastičnih zobnih ščetk! Na tone plastičnih ušesnih palčk. Bodite med tistimi, ki spreminjajo navade, iščejo odgovorne alternative za prihodnost, izberejo okolju prijazno eko zobno ščetko, 100 % naravne in povsem razgradljive ušesne palčke. Slednje po uporabi lažje zavržemo, ne da bi obremenjevali okolja. beFresh uporabnik je osveščen potrošnik. Skrbi ga lastno zdravje, življenjski slog skuša prilagoditi atributom zdravega prehranjevanja in gibanja.

Vnesite v svoj dom razgradljive produkte.

beFresh ekološke zobne ščetke

  100% biološko razgradljiv ročaj iz MOSO bambusa

  Ne vsebuje nevarnega toksina BPA (brez ftalatov)

  Pakirane v razgradljivo embalažo

  Ima ergonomsko obliko za lažji prijem

  Zobne ščetine iz kakovostnega Dupond nylona

  Kakovosten izdelek, preverjene v inštitutu Bureau Veritas

Pomembno je preveriti, da izdelek ne vsebuje nevarnih ftalatov.

beFresh vatirane razgradljive palčke

BeFresh linija biorazgradljivih izdelkov je dopolnjena. Naravne vatirane palčke beFresh so sodobna, učinkovita in ekološka alternativa plastičnim ušesnim palčkam. Izdelek je 100% biorazgradljiv, higienska glava za čiščenje ušes (predvsem zunanjega dela) je zaradi izjemno vpojnih naravnih vlaken primerna tudi kot kozmetični pripomoček za zunanje čiščenje obraza ali telesa. Po uporabi izdelek enostavno vržemo na kompost, v koš z biorazgradljivimi odpadki ali ga zakurimo.

Do leta 2021 bodo ušesne palčke PLASTIČNEGA izvora povsem izginile iz prodajnih polic, saj sodijo med izdelke za enkratno uporabo, ki so jih prepovedali. BeFresh naravne ušesne palčke so odličen in visoko kakovosten nadomestek plastičnim. Linija beFresh sledi trem osnovnim smerem:

SVEŽINA-TRAJNOST-ODGOVORNOST

•             Čistilna glava iz vpojnih bambusovih vlaken

•             100% biorazgradljivo

•             Antiseptična bambusna paličica

•             Trajnostni izdelek, prijeten za uporabo

•             Primerno za vegane

•             Pridobljen FSC certifikat

beFresh palčke v vaši kopalnici

Naš prispevek k trajnosti

beFresh je slovenska blagovna znamka, izdelki pa narejeni po naših željah. Zgodba o beFresh bambus ščetkah in bombažno bambusovih palčkah ima svoj namen, ki je izrazito trajnostno naravnana. Izdelki, ki smo jih predhodno testirali na naključno izbranih, so naleteli na odlične odzive. V luči prihajajočih zakonodajnih sprememb na področju zmanjševanja in celo prepovedi plastike lahko rečemo, da je to naš prispevek k ohranjanju okolja, zato se podjetje Ansur Trade aktivno povezuje z ekološkimi organizacijami po svetu in Sloveniji. Del sredstev se od prodaje nameni tudi njim in v dobrodelne namene.

Ansur Trade d.o.o. Vodice

ansur.mk@gmail.com

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več