Alicia Peljhan in erotičen roman Nemirni srci

Alicia Peljhan in erotičen roman Nemirni srci

Pisateljica Alicia Peljhan

Alicia Peljhan je avtorica uspešnice, romantično erotičnega ‘krimi’ romana Nemirni srci.  Sicer žena, mati dveh otrok in radovedna temnolasa škorpijonka, ki zvedavo opazuje svet okoli sebe in vpija njegove lepote. Ljubitelji tovrstne literature jo lahko osebno spoznajo 29.9. ob 18h v Austria Trend Hotelu v Ljubljani, kjer bo na voljo za podpisovanje knjige. Kot zanimivost naj povem, da bo dogodek pospremila tudi modna revija World Top Model Slovenia. Za portal Luksuz.net je razkrila delček sebe. Pravi, da je oseba, ki rajši posluša kot govori. Oseba, ki ima rada vajeti svojega življenja v svojih rokah. Življenje vidi kot dolg hodnik, prepoln vrat novih priložnosti.”Od nas pa je pa odvisno, ali bomo zbrali pogum in odprli nova vrata ter stopili v ponujeno priložnost,” pove Alicia Peljhan.

.

Bi si upali z nami deliti: kaj je vaša največja želja ?

Moja največja želja je, da je moja družina zdrava, srečna in zadovoljna. Vse ostalo se gradi na tem.

Kaj bi lahko rekli, da je vaš najboljši, največji, najpomembnejši dosežek v življenju?

Za najpomembnejši osebni dosežek štejem to, da sem postala mama dvema krasnima hčerkicama. To je tudi imelo največji vpliv name, zaradi katerega sem dosegla drugi zelo pomemben dosežek v svojem življenju. Dokončala sem ljubezensko erotični krimi roman Nemirni srci, ki sem ga pisala več kot šestnajst let in ga slednjič tudi izdala.

Pogosto pravimo, da so drage, bleščeče obleke razmetavanje z denarjem. Pa vendar, povsem iskreno odgovorite, če bi bili povabljeni na gala večer, bi oblekli kavbojke? Bi se vam to zdelo trenutku primerno?

Ne, kavbojk definitivno ne. Oblekla bi obleko primerno trenutku, večeru in predpisanemu kodeksu. Se z veseljem oblečem v oblekico in skočim v visoke petke.

Se spomnite najbolj okusne ali najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste jo nekoč okusili?

Ah, seveda se spomnim. Jih je bilo kar nekaj. Vendar je zame hrana, ki mi jo pripravi moja mami, najboljša in najbolj okusna.

Alicia Peljhan, izzivalno vprašanje: Kateri film (knjiga) se vam zdi precenjena in ne vredna svoje slave?

Vsaka knjiga, ki je postala slavna, je to postala z nekim razlogom. Okusi so pa druga zgodba in pravijo, da se o okusih ne razpravlja. Vsake oči imajo svojega »malarja«.

Če bi lahko izbirali, kaj bi to bilo: Diorovo kreacijo, avto Buggati ali čevlji oblikovalke Debbie Wingham.

Ker imam rada jeklene konjičke, bi izbrala avto Buggati.

Je ljubezen najmočnejše čustvo, kar ga premore človek?

Človek občuti celoten spekter čustev in vsako čustvo je lahko »najmočnejše« v nekem danem trenutku, ko nas prevzame. Definitivno se pa strinjam, da je ljubezen najmogočnejše pozitivno čustvo, ki nas zlahka opije. Ljudje po navadi težimo k balansu. Jing & Jang

Se strinjate, da je za lepoto res treba trpeti?

Ne, za lepoto ni potrebno trpeti. Lahko smo lepi in urejeni tudi brez trpljenja. Če dam primer, čevlji z visoko petko so lahko mučilna naprava, če so neudobni, iz neustreznih materialov ali pa je petka v nepravilnem kotu, lahko pa so čisto nasprotje tega in jih je užitek nositi tudi več ur.

Posvečate veliko časa in denarja svojemu videzu? Brez katerega izdelka ne morete recimo? Ali se prepuščate naravnemu izgledu?

Ne, ne posvečam veliko časa in denarja svojemu videzu. Rada sem urejena, vendar imam rada naravni izgled. BB krema, maskara na trepalnicah in balzam na ustnicah. Obvezen izdelek je »labella« oz. balzam za ustnice. Ta mora biti v vsaki torbici in v avtu.

Kaj vključuje vaša ideja o popolnem potovanju – naravo, kulturo ali zgodovino? Če denar ne bi bil problem…

Popolno potovanje je zame skupek vsega naštetega. Namreč rada imam naravo, rada spoznavam nove kulture in si z veseljem ogledam kakšne kulturne predstave, zgodovino pa obožujem. Definitivno pa moram na potovanju imeti tudi čas za lenarjenje, kjer ne počnem nič drugega, kot poležavam, plavam v bazenu, jezeru ali morju, jem in uživam v družbi svojega dragega.

Kaj je večji užitek; jutranja kava, seks ali podaljšano spanje?

Odvisno od noči. Po neprespani  noči, se definitivno prileže podaljšano spanje.

Je prosti čas lahko nekaj, kar danes sodi v kategorijo luksuz?

Prosti čas nikoli ne bi smel biti luksuz, ki si ga ne moremo privoščiti. Kakovostno življenje je pravica vsakega posameznika in v to spada tudi prosti čas. Kako si pa organiziramo prosti čas, je pa druga zgodba. Lahko pustimo, da gre čas mimo nas ali pa ga obogatimo z nekimi, mogoče za nekoga luksuznimi dejavnostmi.

Koliko je v teh stavkih resnice; premožnejši vedno pravijo, da bolj cenijo kakovost kot količino. Tisti brez dela, službe, v prostem času, ki ga imajo, ne vidijo kakovosti?

Manj je več. Trenutno prostega časa nimam zelo veliko, zato ga pa toliko bolje uporabim.

alicia peljhan

Nov roman Nemirni srci, ki ga bodo Alicia Peljhan predstavili konec septembra

 

Vas zanima še kakšen Mini luksuz poligraf? TULE

 Alicia Peljhan prinaša na trg slovenskega branja zanimivost.

Vas zanimajo erotični romani? TULE

 

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več