6 Pack Čukur in Anabel

6 Pack Čukur in Anabel

6 Pack Čukur je slovenski javnost zelo znan glasbenik. Nedavno je predstavil komad, ki ga je ustvarjal med epidemijo. »Pesem Narazen a skupaj je nastala z mojim zvestim producentom Teodorjem Amanovičem – Tošem, ki je deloval v glasbeni skupini Nude in je avtor glasbe, ki jo ustvarjam zadnjih 5let«, je povedal 6 Pack Čukur, ki je izdal tudi, da sta pred epidemijo delala zabaven, pozitiven komad, ki pa ga je karantena zapeljala v bolj resne vode. Z veseljem je odgovoril na nekaj naših posebnih vprašanj, Mini luksuz poligraf objavljamo konec poletja.

Kaj je počel Čukur med korono?

»Melodija in bit sta  zašla v bolj globoke vode, besedilo pa sem spisal v eni uri, po tem ko sem šel na daljši sprehod s hčerko po praznem mestu. Verjamem, da se v besedilu najde prav vsak, zato sem želel, da komad nastane v obdobju karantene, ko smo vsi potrebovali malo pozitive«, je še dodal znani reper. Pesem Narazen a skupaj je nastala na zelo zanimiv način, saj sta jo posnela vsak na svojem koncu, Toš v studiu, Čukur pa kar v svoji omari, nato sta se tik pred zaprtjem občinskih mej dobila še v maskah v Toševem studiu, kjer so nastali še vokali. Pesem je odraz našega časa, je pesem, ki vliva upanje in nas opozarja, da človeštvo vedno najde humani stik s sočlovekom in da smo v težkih situacijah pripravljeni stopiti skupaj. K sodelovanju je povabil tudi Anabel, ki ima unikaten vokal.

Mini luksuz poligraf-Čukur

Bi si upali z nami deliti: kaj je vaša največja želja? Jih imate več ali se vrtite okoli ene večje?

Hmm. Največja želja je vedno bila, da bi delal glasbo in od nje živel. Nekako mi je to uspelo, tudi s kombinacijo oziroma mešanjem vsega tega, kar sem se naučil tako pri keramičarskem poslu, kot tudi v šovbiznisu. Sedaj pa se mi zdi, da je na prvem mestu neka sreča in zdravje v naši mali družini. Vse ostalo je v teh čudnih časih postalo nepomembno.

Kaj bi lahko rekli, da je vaš najboljši, največji, najpomembnejši dosežek v življenju?

Verjetno rojstvo hčerke. Sedaj se življenje vrti okoli nje in ne več okoli naju z ženo. Nič v življenju ti ne spremeni fokusa tako kot otrok. Zdaj pa verjetno sledi še drugi najpomembnejši dosežek, vzgoja.

Ko je Čukur povabljen na gala dogodek – sledite dress code navodilu z lahkoto ali se mučite v kravati oziroma obleki? Se vam zdijo nakupi svečanih oblek potrebni ali nepotrebno razmetavanje.

Ponavadi se držim, vendar poskušam obleko začiniti z mojim dodatkom oziroma jo zapeljati v mojo malo bolj ulično, sproščeno smer. Obleke imam v omari, a največkrat oblečem samo zgornji del. Sem mnenja, da mora vsak moški imeti kakšno obleko, če jo bo seveda nosil.

Se spomnite najbolj okusne ali najdražje večerje, kosila ali nasploh jedi, ki ste jo nekoč okusili? Cena, lokacija?

Najboljše jedi niso najdražje. Bogati ljudje bi dali sicer veliko denarja za kakšne domače okusne izdelke, ki jih znajo danes pripraviti z neverjetnimi zgodbami… Najboljše jedi sem jedel v najbolj zakotnih restavracijah in malih vaseh. Kmečki turizmi v Sloveniji, Južno ameriški streetfood v Miamiju, Soul food v Harlemu, škampi in ribe direkt iz morja v Albaniji… Ne vem, če sem dal več ko 10 eur za verjetno najboljše kosilo.

čukur
6 Pack Čukur o najpomembnejši stvari v svojem življenju – družina.

Ste kdaj ob kakšnem filmu ali knjigi potočili solzo ali pa vas je ganila do globin?

Da bi prav jokal ne. Je pa veliko knjig in filmov, ki so se me dotaknili. Predvsem tisti, ki so povezani z resničnimi dogodki in dokumentarci, ki jih rad pogledam.

So moški poznavalci avtomobilov ali obsedeni z njimi? Kateri tip ali vrste avta vas trenutno navdušuje?

Nisem obseden z avtomobili. Imam rad velike visoke avtomobile, ki mi dajejo občutek varnosti, se peljejo po težkih strmih poteh in so prostorni. Pick up avtomobili in jeepi so moja izbira.

Je ljubezen najmočnejše čustvo, kar ga premore človek?

Ja.

Koliko pozornosti sodobni moški posvečajo zunanjemu izgledu? Se prepuščate naravnemu izgledu ali zavijete tudi v kakšen salon?

Zaenkrat sem še naraven. Za pričesko, kožo in ostali izgled skrbim sam. Edini salon je fitness, kjer probam držati linijo in skrbeti za zdravje. Če izgledaš zdrav, izgledaš dobro.

Kaj vključuje vaša ideja o popolnem potovanju – naravo, kulturo ali zgodovino? Če denar ne bi bil problem…

Kot sem že prej pri hrani omenil, verjamem, da lahko tudi pri potovanjih uživaš z malo denarja. Seveda potrebuješ neko osnovo, vendar so tisti poceni in še ne turistični kraji moja izbira. Hkrati pa sem zelo rad v betonskih džunglah velikih mest, ki imajo veliko skritih biserov. Ta trenutek pa predlagam slovenske kraje, Jeruzalem, Šaleška in Savinjska dolina…

Kaj je večji užitek; jutranja kava, seks ali podaljšano spanje?

Vse troje skupaj.

Je prosti čas lahko nekaj, kar danes sodi v kategorijo luksuz? Imajo več prostega časa moški ali ženske?

Luksuz je, ko greš v službo in tako uživaš, da prostega časa ne potrebuješ. To se mi zgodi ob vikendih, ko nastopam.

Koliko je v teh stavkih resnice; premožnejši vedno pravijo, da bolj cenijo kakovost kot količino. Tisti brez dela, službe, v prostem času, ki ga imajo, ne vidijo kakovosti?

Bogati ljudje si želijo preproste stvari, revni pa vedno tiste luksuzne. Vedno si želimo, tisto kar nimamo. A žal, ne moremo imeti vsega.

Kaj pravi Čukur na tale potrošniški izrek – ‘Imam premalo denarja, da bi poceni kupoval’?

Drži.

Glasbenik 6 Pack Čukur na portalu Luksuz
Vse dobre stvari na svetu niso nujno drage. Se pa Čukur strinja z rekom Imam premalo denarja, da bi poceni kupoval.

Ima luksuz lahko več obrazov, več zgodb, različne dimenzije,….

Seveda. Luksuz zame pomeni kvaliteta. Če je stvar kvalitetna, ni poceni. Ni pa nujno, da je zelo draga stvar luksuzna.

Moje mnenje, heheh.

PESEM IN VIDEOSPOT našega sogovornika 6 Pack Čukur ‘NARAZEN A SKUPAJ’ LAHKO SNAMETE NA LINKU:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/

VAS ZANIMA ŠE kakšen Mini luksuz poligraf? TULE KLIKNITE

O avtorju

Monika Kubelj

Novinarka, večna optimistka, iskalka boljšega jutri in kakovostnega življenja.

Komentiraj

x

Spletni portal Luksuz. za pravilno delovanje in beleženje obiskanosti strani uporablja piškotke.

SPREJMI Več